Gezin Hazes gaat samen op vakantie naar het buitenland: "tijd nodig voor elkaar"

Celebs door Elsemieke

De familie Hazes heeft de afgelopen jaren heel wat voor de kiezen gehad. Niet alleen gingen Monique en André meerdere keren uit elkaar, maar ook kampt André nog steeds met een emotionele burn-out. Het gezin vond het tijd worden om alles middels een vakantie naar het buitenland te verwerken. 

André Hazes gaat op zoek naar zichzelf tijdens reis door Amerika

André Hazes en Monqiue Westenberg brengen samen tijd door als gezin in het buitenland

Monique Westenberg en Andre Hazes zijn samen met hun zoontje in het vliegtuig gestapt om te genieten van een vakantie. “Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, schrijft Monique op Instagram. Op de foto staan moeder en zoon voor het raam op Schiphol een vliegtuig te bewonderen. Ze legt ook uit waarom het gezin op vakantie gaat. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.”“ Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”

André jr.

André Hazes en Monique Westenberg hadden tussen 2014 en 2021 een relatie. In 2016 werd hun zoon André jr. geboren. Eind 2019 waren de twee kort uit elkaar, toen André Hazes een paar maanden een relatie had met Bridget Maasland. Nadat André Hazes en Monqiue Westenberg in 2021 opnieuw uit elkaar waren gegaan, was hij tijdelijk samen met Sarah van Soelen, maar ook die relatie is nu voorbij. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Netflix komt met Undercover-vervolg over verleden Ferry Bouman