Netflix komt met Undercover-vervolg over verleden Ferry Bouman

Celebs door Elsemieke

Da minne nie! We beginnen deze regenachtige maandag met heel goed nieuws uit de Netflix hoek. Undercover seizoen drie staat nu op Netflix, maar als je daar al doorheen bent, hebben we goed nieuws voor je. Netflix komt namelijk met een spin-off serie over het verleden van Ferry Bouwman.

Netflix komt met Undercover-vervolg over verleden Ferry Bouman

Wat was het genieten geblazen van de drie seizoenen waarop we Ferry Bouwman in actie konden zien. Wij sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden dat Netflix met een nieuwe serie komt die gebaseerd is op de hitreeks Undercover. In de spin-off wordt verteld hoe Ferry als beginnend xtc-producent begon met zijn business in de Brabantse onderwereld. De reeks heet Ferry: De Serie.

Lekker jong blijven

Eerder maakte Netflix al, voorafgaand aan het derde seizoen van Undercover, een film over de jeugd van Ferry Bouman: Ferry de Film. De nieuwe serie speelt zich af na de film. Ferry kent dan Danielle en haar broer Lars al. "Met Ferry de serie gaan we weer terug in de tijd”, zegt Frank Lammers, die Ferry speelt. "Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.”

Wanneer staat Ferry de Serie op Netflix?

Veel bekende personages uit Undercover keren terug in de spin-off. Hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap, die Bouman en zijn grote liefde Danielle speelden, zijn in elk geval bevestigd. Over andere acteurs die mogelijk terugkeren, wil Netflix nog niets zeggen. Het is nog niet duidelijk wanneer de opnames beginnen en de nieuwe serie over Ferry op Netflix te zien zal zijn.

Fabrizio maakt zich niet populair bij de vrouwen in De Bachelor aflevering 7