Nostalgie! Kathleen en Kristel uit de originele K3 hebben spontane reünie in Antwerpen

Celebs door Jennifer

Als je eind jaren 90 bent opgegroeid of aan het begin van de zero's, ken je sowieso nog de originele K3. Destijds bestond de populaire muziekgroep uit Karen, Kristel en Kathleen. Ondanks dat ze al jaren gestopt zijn, blijven ze voor deze generatie altijd een K3'tje. En dat weten ze zelf ook goed, want regelmatig vindt een hereniging plaats tussen oud-leden. Zo hadden Kathleen en Kristel laatst een spontane reünie in Antwerpen. OMG!

Spontane reünie van Kathleen en Kristel uit originele K3

Eind jaren 90 wordt muziekgroep K3 opgericht door manager Niels William, die ze destijds onderbrengt bij Sony BMG. Daar zitten ze echter niet lang, want in 2002 verhuist K3 officieel naar Studio 100: het entertainmentbedrijf van Gert Verhulst. Toen bestond K3 nog uit drie zangeressen met een K als voorletter: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Vervolgens beleeft dit inmiddels iconische muziektrio een heleboel successen, waarbij ze albums hebben gemaakt, films, een heleboel merchandise en zelfs theatershows. Dat allemaal dankzij hun eerste grote hit Heyah Mama. Een lied waar we tegenwoordig nogal verbaasd over zijn, want: hoezo zongen we deze vunzige teksten luidkeels mee als kind van 6? Anyhow, dankzij Karen, Kristel en Kathleen wordt een fenomenaal muziektrio gecreëerd, dat tegenwoordig nog steeds populair is bij kinderen. Alleen dan met de jongere zangeressen Hanne, Marthe en Julia.

Ondertussen genieten oud-leden van K3 van hun welverdiende rust. Al hebben ze natuurlijk nog wel contact met elkaar, zien we laatst weer op Instagram. Eerder heeft Karen een reünie met Kathleen in Zuid-Afrika, waar ze tegenwoordig woont. Vervolgens hebben ze later nóg een hereniging. Dan doet Kathleen ineens mee aan The Masked Singer in België, waarbij Karen één van de panelleden is. Aww! En nu zijn het Kathleen en Kristel, die een spontane reünie hebben in Antwerpen. OMG?

Meer op Instagram

Vriendinnen voor altijd

Beide zangeressen plaatsen op hun Instagram een vrolijke foto van de twee in Antwerpen. "Kijk es wie ik gisteren heel onverwacht tegenkwam in Antwerpen..." schrijft Kathleen onder de foto, gevolgd door hashtags als #friendsforever en #alsvanouds. Bij Kristel staat in het onderschrift: "Een dagje Antwerpen en dan zomaar ineens mijn Leentje tegenkomen!" Daar reageert Kathleen vervolgens nog op met iconische lyrics uit één van de bekendste K3-liedjes: "En we dansen door de straten… Lekker uitgelaten." Ha! Wat een cuties. Volgers van zowel Kathleen als Kristel zijn natuurlijk helemaal door het dolle heen. De hartjesogen en positieve reacties vliegen je om de oren in de comments.

Meer op Instagram

Lees ook: 12 best wel vunzige K3-songteksten