Vriendin Johnny de Mol had miskraam: 'We waren al een keer eerder zwanger'

Celebs door Roos

Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk van Schie zijn inmiddels trotse ouders van een prachtige zoon. Toch heeft de gezonde zwangerschap even op zich laten wachten. Anouk was namelijk al eerder zwanger, zo vertelt de 39-jarige presentator openhartig, maar dat eindigde in een miskraam.  

Lees ook: Zoontje Roxeanne Hazes heeft 'extreem zoenbare lippen'

Tv-programma

In het programma 24 uur Mandekking vragen Ellen Hoog en Naomi van As 24 uur lang de hemd van het lijf aan hun mannelijke gasten. Wekelijks gaan ze op pad met iemand anders. Ook Johnny moest eraan geloven en deed een boekje open over zijn relatie met Anouk. "We waren al een keer eerder zwanger en dat is misgegaan", zo vertelt de presentator. 

Grote liefde

Eerder deed Anouk al een boekje open in Beau Monde over haar relatie met Johnny. Ze vertelde dat hij haar grote liefde is en dat ze altijd al hoopte op een kindje met hem. Uit een eerdere relatie heeft Anouk al een dochtertje Kiki. "In mijn vorige relaties hoopte ik ook dat we voor altijd bij elkaar bleven. Net zoals mijn ouders, die zijn vanaf hun vijftiende samen, dat is mijn ideaal. Als je het me nu vraagt, hoop ik dat het Johnny en mij is gegund. Als ik denk aan onze toekomst samen, hoop ik dat er misschien ooit nog wel een kleintje bij komt. Ik denk dat we het heel goed hebben samen nu en ik hoop dat het zo blijft", aldus Anouk.

Johnny is vanavond om 21.30 uur te zien in het SBS6-programma 24 uur mandekking

Lees ook: Foto: Johnny de Mol voor de eerste keer vader geworden

Beeld: Brunopress