Hier kan je Jordie uit Prince Charming seizoen 3 al van kennen

Celebs door Elsemieke

Het duurt echt niet lang meer, want over twee weken gaat Prince Charming seizoen 3 beginnen op Videoland. Alleenstaande papa Djiego gaat onder Griekse zon op zoek naar zijn ware Jacob. De kandidaten die hem gaan proberen te veroveren zijn al bekend, waaronder Jordie. Maar wist je dat je hem al kunt kennen van een ánder datingprogramma?

Jordie uit Prince Charming seizoen 3 deed al mee aan dít programma

Twaalf knappe kandidaten in Prince Charming seizoen 3 gaan om het hart strijden van Diego González-Clark. Jordie doet ook een gooi naar het hart van de knappe vrijgezel. Jordie komt uit Utrecht en hij heeft een druk sociaal leven. Zijn hechte vriendenkring staat dan ook op nummer één. Hij zoekt iemand die hem wat tegengas kan geven in een relatie. Humor en creativiteit typeren Jordie. In zijn vrije tijd is hij aan het gamen en ook schildert hij graag. 

jordie prince charming seizoen 3

Jordie van Prince Charming in Utopia en First Dates

Komt het gezicht van Jordie je bekend voor? Misschien komt dat door zijn deelname in Utopia. Met zijn coming out-verhaal probeerde hij aandacht te vragen voor homoseksuelen. Maar daar blijft het niet bij, want Jordie uit Prince Charming heeft ook al eens meegedaan aan de Valentijnsdag VIPS-special van First Dates. Met niemand minder dan roddelkoning FawryNotSawry ging hij aan tafel voor een gezellige date. De date op First Dates kan je hier terugkijken. De liefde bleef helaas uit, dus nu doet Jordie mee aan Prince Charming seizoen 3 met Diego González-Clark.

Wanneer staat Prince Charming seizoen 3 op Videoland?

“De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”, zei Diego al eens over de ervaring onder de Griekse zon. In Prince Charming gaat de streamingdienst Videoland vanaf 15 december op zoek naar een geschikte partner voor de homoseksuele man die de hoofdrol heeft. Twaalf deelnemers proberen het hart te veroveren van deze man. Eén voor één vallen de mannen af en worden ze door Prince Charming naar huis gestuurd. Wij kunnen niet wachten!