Zien: de eerste beelden van Prince Charming seizoen 3 zijn er

Media door Elsemieke

In Prince Charming gaat de streamingdienst Videoland op zoek naar een geschikte partner voor Diego González-Clark. Tijdens het eerste seizoen van Prince Charming zagen we hoe Marvin viel voor Ferdi. Gaat dit met Diego ook gebeuren? De eerste beelden voorspellen alvast veel goeds.

Eerste beelden Prince Charming seizoen 3

Bart, Cyrano, Davin, Edo, Gürsay, Joep, Joey, Jordie, Leroy, Nick, Rajeen en Theo doen mee aan het nieuwe seizoen van Prince Charming. Onder de Griekse zon zoeken ze naar de liefde van hun leven, of misschien vinden ze die wel bij elkaar. Vandaag deelt Videoland ook de eerste trailer. Wie slaat Diego González-Clark aan de haak? 

Deze twaalf vrijgezelle mannen doen mee aan Prince Charming seizoen 3

Wanneer staat Prince Charming seizoen 3 op Videoland?

“De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”, zei Diego al eens over de ervaring onder de Griekse zon. In Prince Charming gaat de streamingdienst Videoland vanaf 15 december op zoek naar een geschikte partner voor de homoseksuele man die de hoofdrol heeft. Twaalf deelnemers proberen het hart te veroveren van deze man. Eén voor één vallen de mannen af en worden ze door Prince Charming naar huis gestuurd. Wij kunnen niet wachten!