FOTO: Chris (28) uit Limburg is de nieuwe Prince Charming!

Media door Laura

We kunnen geen genoeg krijgen van realityprogramma's, met in het bijzonder datingshows. Nadat we in een gat vallen door het (dramatische) einde van The Bachelor met Tony Junior, kunnen we ons weer opmaken voor een nieuwe show. In het najaar gaat het tweede seizoen van Prince Charming van start. Videoland heeft zojuist bekend gemaakt wie de prins op het witte paard is.

Prince Charming seizoen 2

De 28-jarige Chris Berendse neemt het stokje over van Marvin. Chris komt uit een klein Limburgs dorpje, heeft lange tijd in Utrecht gewoond en woont sinds kort in onze hoofdstad Amsterdam. Hij is HR Development adviseur bij een accountantsbedrijf. Het is een sportieve man, hij loopt veel hard en traint elk jaar voor een marathon. 

Zoeken naar droomman

“Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn!" aldus Chris in het persbericht. "Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

Het is nog onbekend wanneer seizoen 2 van Prince Charming te zien is.

Lees ook: Dit Instagram-account verzamelt 'poëzie' uit Temptation Island

Beeld: RTL/Jasper Suyk