Alles wat je wil weten over Diego González-Clark van Prince Charming seizoen 3

Celebs door Elsemieke

Éen van onze favoriete datingshows is toch wel Prince Charming. Marvin Wijmans vond er in de eerste editie de liefde mee, maar in het tweede seizoen bleek Chris Berendse minder succesvol. Videoland heeft nu aangekondigd dat Diego González-Clark in Prince Charming seizoen 3 het witte paard bestijgen in Griekenland. We vertellen je vandaag alles over deze knappe vrijgezel.

Alles wat je wil weten over Diego González-Clark van Prince Charming seizoen 3

Vorige week werd bekendgemaakt dat topmodel Sylvia Geersen de nieuwe Bachelorette is als opvolgster van Gaby Blaaser. Naast Sylvia krijgt nóg een knappe vrijgezel van Videoland wat hulp in de liefde. Diego González-Clark is de nieuwe Prince Charming. Hij volgt daarmee Marvin Wijnans en Chris Berendse op. De opnames vinden dit keer plaats op Kreta, een Grieks eiland. “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor."

Het lijkt wel gisteren dat we zagen hoe Marvin en Ferdi voor elkaar vielen tijdens het programma Prince Charming. Helaas was er voor de prins in het tweede seizoen minder geluk. De makers van de datingshow maken zich alweer op voor een nieuw seizoen, want Prince Charming seizoen 3 komt eraan en Diego González-Clark is de gelukkige die de hoofdrol krijgt.

Wat gebeurt er met de rozen na de rozenceremonie in De Bachelor?

Diego uit Prince Charming als acteur

Diego heeft Music Theatre gestudeerd in Londen. Hij verdient de kost als zanger, danser en acteur. Ook schittert Prince Charming seizoen 3 momenteel in de musical Aladdin van Disney, waarin hij de rol van Abdullah vertolkt. Eerder speelde Diego ook al in musicals als Warhorse, Beauty and the Beast, On Your Feet!, Mamma Mia! en Kinky Boots. 

Alleenstaande vader Diego uit Prince Charming seizoen 3

Na twee seizoenen waarin een ongebonden man zocht naar de ware liefde, gooien de makers van Prince Charming seizoen 3 het over een totaal andere boeg. Diego González-Clark is namelijk een alleenstaande vader. Diego's ex heeft inmiddels de liefde alweer gevonden bij personal trainer en influencer Sander Bos, de ex van tv-kok Hugo Kennis. Nu is het aan Diego om de liefde te vinden. Volgens Videoland is Diego ‘na een roerige periode’ een betere versie van zichzelf geworden. Hij is er klaar voor om alles uit het leven te halen en nieuwe deuren te openen. Wij zijn heel benieuwd!

Zien: Jakop van Prince Charming heeft een nieuwe vriend