Alles over Prince Charming seizoen 3: Diego González-Clark, startdatum en deelnemers

Celebs door Elsemieke

Onze favoriete datingshow is echt Prince Charming. Marvin Wijmans vond in de eerste editie de liefde en Diego González-Clark gaat in Prince Charming seizoen 3 het witte paard bestijgen. Maar wie is hij eigenlijk? En wat is de startdatum van Prince Charming seizoen 3? We praten je bij!

Prince Charming seizoen 3: Diego González-Clark, startdatum en de deelnemers

Eerder werd bekendgemaakt dat topmodel Sylvia Geersen de nieuwe Bachelorette is als opvolgster van Gaby Blaaser. Naast Sylvia krijgt nóg een knappe vrijgezel van Videoland wat hulp in de liefde. Diego González-Clark. Hij is samen met zijn zus Ana naar het Griekse eiland Kreta vertrokken voor de ultieme zoektocht naar de liefde. Hij volgt daarmee Marvin Wijnans en Chris Berendse op. We vertellen je alles over deze knappe vrijgezel en het bijbehorende dating-programma.

Kandidaten van Prince Charming seizoen 3

Na Marvin en Chris is het nu de beurt aan Diego om in de realityshow op zoek te gaan naar ware liefde. Maar liefst twaalf mannen zijn voor hem afgereisd naar Griekenland om charmes in de strijd te gooien. Lees alles over de kandidaten van Prince Charming seizoen 3 in een apart artikel.

Waar is Prince Charming seizoen 3 opgenomen?

Het lijkt wel gisteren dat we zagen hoe Marvin en Ferdi voor elkaar vielen tijdens het programma Prince Charming seizoen 1. Helaas was er voor de prins in het tweede seizoen minder geluk. De makers van de datingshow hebben alweer een nieuw seizoen klaarleggen, want Prince Charming seizoen 3 komt eraan en Diego González-Clark is de gelukkige in de hoofdrol. De opnames vonden dit keer plaats op Kreta, een Grieks eiland. “Ik moest totaal uit mijn comfortzone stappen en het is niet te omschrijven hoe ik me gevoeld heb."

Wie is Diego González-Clark uit Prince Charming seizoen 3?

“De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor." Diego heeft Music Theatre gestudeerd in Londen. Hij verdient de kost als zanger, danser en acteur. Ook schittert Prince Charming seizoen 3 momenteel in de musical Aladdin van Disney, waarin hij de rol van Abdullah vertolkt. Eerder speelde Diego ook al in musicals als Warhorse, Beauty and the Beast, On Your Feet!, Mamma Mia! en Kinky Boots. 

Wanneer begint Prince Charming seizoen 3?

Wij hebben heel veel zin om het liefdesavontuur van de knappe - nu nog - vrijgezelle man te volgen. Lang hoeven we niet meer te wachten, want Videoland heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen van Prince Charming op donderdag 15 december begint. Met een dubbele aflevering nog wel!

Alleenstaande vader Diego uit Prince Charming seizoen 3

Na twee seizoenen waarin een ongebonden man zocht naar de ware liefde, gooien de makers van Prince Charming seizoen 3 het over een totaal andere boeg. Diego González-Clark is namelijk een alleenstaande vader. Diego's ex heeft inmiddels de liefde alweer gevonden bij personal trainer en influencer Sander Bos, de ex van tv-kok Hugo Kennis. Nu is het aan Diego om de liefde te vinden. Volgens Videoland is Diego ‘na een roerige periode’ een betere versie van zichzelf geworden. Hij is er klaar voor om alles uit het leven te halen en nieuwe deuren te openen. Wij zijn heel benieuwd!

Zien: Jakop van Prince Charming heeft een nieuwe vriend