Zien: William en Kate delen foto van gezin op kerstkaart 2022

Celebs door Elsemieke

Een warme kerstgroet vanuit het Britse Koningshuis. Prins Harry (40) en zijn vrouw Kate (40) hebben de feestelijke periode afgetrapt met een bijzondere kerstkaart. Het gezinnetje poseert voor de jaarlijkse kerstkaart. 

Zien: William en Kate delen foto van gezin op kerstkaart 2022

Tijdens de kerst verstuur en ontvang je kerstkaarten. Misschien stuur je de kerstkaarten alleen naar je vrienden en familie, of je stuurt ze naar al je kennissen en buren. Het Britse Koningshuis doet dit ook. De foto voor de kerstkaart van William en Kate en hun kroost is er namelijk weer. 

De foto staat binnenkort op de kerstkaart die namens het gezin wordt verstuurd. Alle drie kinderen in het gezin zijn zomers gekleed in korte broek. Op de foto zien staat William links en Kate is helemaal rechts te zien. Tussen hen in lopen de drie kinderen George, Charlotte en Louis. Het zijn net mensen en dat is precies wat dit kiekje zo hartverwarmen maakt.  

Inspiratie: mooie kerstwensen voor op een kerstkaart

Het vijftal is mogelijk in korte broek, omdat de foto eerder dit jaar al werd gemaakt door fotograaf Matt Porteous in Norfolk. De familie brengt is regelmatig te vinden in hun landhuis Anmer Hall, dat deel uitmaakt van het landgoed Sandringham van de koninklijke familie.