Gaby Blaaser is zwanger: "beste ongelukje dat ons kon overkomen"

Celebs door Elsemieke

Gaby Blaaser is zwanger! De influencer deed drie jaar geleden nog tevergeefs mee aan het programma De Bachelorette, maar heeft nu toch de liefde gevonden én verwacht ze haar eerstje kindje. Via een schattige video op Instagram deelt ze het heugelijke nieuws. 

Gaby Blaaser is zwanger: "beste ongelukje dat ons kon overkomen"

Gaby Blaaser (36) is zwanger van haar eerste kindje, zo maakt de actrice en influencer bekend op Instagram. Afgelopen juni maakte Gaby haar relatie met tattoo artist Robin bekend. Daarvoor deed ze mee aan het Videoland-programma The Bachelorette, waarna ze even datete met Joey van Herle, maar die romance hield helaas geen stand. Robin en Gaby Blaaser zijn kennelijk zó gelukkig samen, dat ze een kindje krijgen! Volgens de caption boven de video, was de zwangerschap van Gaby echter niet gepland, maar zijn de twee er wel dolgelukkig mee. 

Het is niet duidelijk hoelang Robin en Gaby Blaaser al een relatie hebben. Niet lang daarvoor liep haar relatie met haar eigen personal trainer Danny op de klippen, maar daar heeft ze nooit al te veel uitspraken over gedaan in de media. 

 

De Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Sylvia Geersen neemt het stokje over van Gaby Blaaser, Tony Junior en Thomas van der Vlugt. Zij heeft in het prachtige Zuid-Afrika haar prins op het witte paard mogen zoeken. Met een héleboel camera's om zich heen, dat dan weer wel. Kom maar door met die singles, spannende rozenceremonies en wellicht ook wat dramatische tv. Wie mag die felbegeerde allerlaatste roos in ontvangst nemen? Vanaf 14 februari 2022 begint de Bachelorette met Sylvia Geersen, dus dan gaan we het zien! De presentatie is in handen van Monica Geuze, die voor het eerst dit programma mag presenteren. 

Sylvia Geersen kreeg meerdere miskramen: "niemand wist het"