Roxeanne Hazes openhartig over jeugd: "meer dan een Hazes-dochter"

Celebs door Elsemieke

Roxeanne Hazes is in de podcast van Kaj Gorgels zeer openhartig. Niet alleen deelt ze details over haar mentale worstelingen en het leven als moeder, maar ook doet ze haar zegje over hoe het is om een dochter te zijn in een enorm bekende familie.

Roxeanne Hazes openhartig over jeugd: "meer dan een Hazes-dochter"

"Ik weiger mensen in mijn leven te houden die niet goed zijn voor mijn mentale gezondheid", zo komt Roxeanne al snel het gesprek binnen met Kaj Gorgels. Het is algemeen bekend dat Roxeanne geen contact meer heeft met haar broertje en moeder. Daar deed ze eerder al uitspraken over in tv-programma De Beste Zangers, maar daar ging het vooral over haar eigen jeugd.

Liefde in de breedste vorm

In de podcast Effe Relativeren van presentator Kaj Gorgels meldt ze aan het helen is van alle trauma's en iedere twee weken een psycholoog bezoekt. Ook legt de zangeres uit dat ze het anders wil doen dan haar familie en wél wil luisteren naar haar kind. "Ik wil proberen hem de persoon te laten zijn die hij graag wil zijn. Hij verdient aandacht en liefde in de breedste vorm."

Roxeanne Hazes openhartig over breuk met Rachel: "voor de rest van mijn leven beschadigd"

Dat ze last heeft gehad van de problemen binnen haar familie, is ook duidelijk. “Het is geen geheim dat mijn familie nogal een gecompliceerd verhaal is in mijn geval”, zegt Roxeanne. “Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid. Dat kan ik me niet permitteren. En dat kan ik zeker niet mijn kind aandoen.”

Dochter van

Voor haar zoon Fender wil ze de negativiteit buiten de deur houden. “Om dat een halt toe te roepen. Tot hier en niet verder en ik ga het anders doen. Ik ga wél luisteren.” Roxeanne benadrukt daarnaast dat ze meer is dan de ‘dochter van’. Zo heeft ze afstand genomen van alles wat daar mee te maken heeft. "Ik heb eerst tien jaar lang mijn vaders muziek gezongen.” Maar van die optredens werd ze heel ongelukkig.