Roxeanne Hazes openhartig over breuk met Rachel: "voor de rest van mijn leven beschadigd"

Media door Elsemieke

Het is eindelijk weer zo ver: ons favoriete muziekprogramma De Beste Zangers is weer van start gegaan. Roxeanne Hazes (29) was de eerste hoofdgast van het vijftiende seizoen, dat zich afspeelt in Sevilla. Roxanne vertelt open over haar verleden waarin ze kampte met traumatische gebeurtenissen.

Zien: Roxeanne Hazes gaat voor Spice Girl-kapsel

Roxeanne Hazes over breuk met Rachel

Roxeanne Hazes hield het donderdagavond niet droog in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Beste zangers. Het was een avond met een lach en een traan. Verschillende zangers vertolkten liedjes voor haar. Roxeanne vertelde ook openhartig over de periode na het overlijden van haar vader, vlak voor en vlak erna. Ze werd bij vreemde gezinnen ondergebracht als haar vader moest optreden. "De grootste klap is gekomen op het moment dat mijn vader overleed, mijn moeder besloot om een boek te schrijven en ik mijn moeder negen maanden niet bij me heb gehad", aldus Roxeanne. "Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen. Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad, elke avond huilend tegen gesproken: 'Kom alsjeblieft terug.'"

Niet alleen durven slapen

Roxanne vertelt dat ze een 'enorme knauw' heeft gehad van de gebeurtenis en de breuk met Rachel. "Je beschadigt iemand daar voor de rest van z'n leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar ik kan heel moeilijk alleen slapen. Dan krijg ik buikpijn en slaap ik niet. Ik heb me voorgenomen om me nooit meer zo te voelen."

Beste Zangers is op donderdag om 20.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1 en kijk je hier terug.