Zien: Roxeanne Hazes gaat voor Spice Girl-kapsel

Celebs door Elsemieke

Roxeanne Hazes valt niet alleen op door haar powerstem, ook deelt ze regelmatig toffe kiekjes op haar socials van haar toffe kledingstijl én kapsel. De moeder van Fender verrast haar volgers dit keer door een foto te posten van haar nieuwe kapsel, geïnspireerd op de jaren '90 stijl.

Roxeanne Hazes laat Spice Girl-kapsel aanmeten

"Dus vandaag hadden @sikovanberkel en ik het over Ginger Spice… “Say no more”💇🏻‍♀️❤️" opende Roxeanna haar Instagram bericht. De zangeres heeft een nieuw kapsel laten aanmeten en het heeft wel wat weg van de Spice Girls-look uit de jaren '90. De voorste plukken zijn nu lichter, een kapsel dat we wel in verband moeten brengen met Geri Halliwell anno 1996. Weinig mensen staat deze bijzondere kleurencombinatie in het haar, maar Ginger Spice kon het hebben.

Spice Girls

Maar, vraag je je af, die jarennegentig-stijl zien we toch al veel langer? Klopt! Deze vijf meiden bliezen met hun megahits nieuw leven in het begrip girl power. Met hun iconische looks veroverden ze de wereld in no-time. Alle vijf zijn ze, ieder op hun eigen manier, even mooi. En laat Roxeanne Hazes nu ook bekend zijn om haar eigenwijze, bijzondere looks. Wij zijn enthousiast!