Zien: André Hazes en Monique op gezinsvakantie in Thailand

Celebs door Elsemieke

André en Monique zijn met dekleine Dré vertrokken naar het buitenland om te genieten van een gezinsvakantie. De Juice Channels hadden het vermoeden al op de socials geposts, maar nu bevestigt ook Monique dit met een foto op Instagram.

André Hazes en Monique op gezinsvakantie in Thailand

De familie Hazes heeft de afgelopen jaren heel wat voor de kiezen gehad. Niet alleen gingen Monique en André meerdere keren uit elkaar, maar ook kampt André nog steeds met een emotionele burn-out. Het gezin vond het tijd worden om alles middels een vakantie naar het buitenland te verwerken. Onlangs gingen de geruchten al dat het gezin vertrokken zou zijn naar het buitenland. Inmiddels is bekend waar het gezin verblijft. Het lijkt erop dat het gezin vertrokken is naar Thailand, waar ze gaan genieten van de parelwitte standen van het land. De kleine André is kort geleden nog met zijn ouders naar Amerika, maar nu is het kennelijk alweer tijd voor een volgende gezinstrip.

Sarah van Soelen niet in documentaire André Hazes


Sarah Van Soelen en haar familie werkten mee aan de documentaire toen Sarah nog een relatie had met André en de twee samen een huis hadden gekocht. Nu de relatie over is, heeft ze geen behoefte om zichzelf nog in de documentaire terug te zien. Aan Shownieuws vertelt ze dat er helaas geen contact meer is. "Maar ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden." De influencer woont nog in het huis dat ze samen met Dré kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk: ik heb geen kastruimte meer over, dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."