Zien: Ex on the Beach-Djessy bevallen van eerste kindje

Celebs door Elsemieke

Ex On The Beach zorgt elk jaar weer voor een aantal vermakelijke typetjes die je vaak nog jaren in de media tegenkomt. Zo verklapte voormalig Ex On The Beach-ster Djessy een halfjaar geleden dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Inmiddels is de realityster bevallen van haar baby en deelt ze de eerste foto op Instagram.

Sarah van Soelen: "er wordt misbruik gemaakt van André Hazes"

Djessey van Ex on the Beach bevalt van eerste kindje

De ooievaar heeft het maar druk met alle ex-kandidaten van Ex on the Beach Double Dutch, want na Chiara, Terror Twin Sharon en Jørnet is nu ook Djessy bevallen van een kindje, die we kennen uit het vierde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Dit was het seizoen met Italiaanse womanizer Elias, oftewel de 'man met de ketting'. Lena en Brody ‘El Loco’ deden ook mee dat seizoen. Hoewel Djessy goed in de smaak viel bij de mannen op het eiland, wist Elias haar te veroveren en belandden ze al snel samen in bed. De komst van Yasmine zorgde er toen voor dat alle kaarten weer gedraaid werden. 

 

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door 𝐃𝐉𝐄𝐒𝐒𝐘 (@djessyx)

Zwangerschapsvergiftiging

Inmiddels is Djessy dus in een serieuze relatie, zwanger geraakt en inmiddels dus ook bevallen. Ze heeft een dochtertje gekregen met de prachtige naam Charlie Zara. “Gisterochtend om 7:14u is onze lieve Charlie geboren”, schrijft Djessy op Instagram. “Rond middernacht begonnen mijn weeën en ik kon al vrij snel naar het ziekenhuis, waar ik blij was toen ik mijn ruggenprik kreeg. Alles ging goed en erg snel en ze doet het super.” Helaas heeft Djesse een zwangerschapsvergiftiging. "We blijven twee nachtjes in het ziekenhuis zodat ze alles goed kunnen controleren en morgen waarschijnlijk naar huis. Nu dus lekker liggen en naar deze lieverd kijken en knuffelen.”

Foto: RTL

Lees ook: Wat is er gebeurd met de echte Anna Delvey uit de Netflix-miniserie Inventing Anna?