Sarah van Soelen: "er wordt misbruik gemaakt van André Hazes"

Media door Elsemieke

Hoewel Sarah van Soelen en Andre Hazes vorig jaar nog een huis kochten, heeft de zanger zich sinds zijn emotionele burn-out niet meer laten zien in de media en ook de relatie met Sarah is over. De geruchtenmolen gonst op volle toeren en daarbij moet Sarah zelf het ook ontgelden. Op Instagram Stories heeft ze nu een update gegeven. 

Op deze leeftijd gaan mannen het vaakst vreemd

Leek 2021 nog een romantisch sprookje te worden voor Andre Hazes en Sarah van Soelen, aan het einde spatte dit uit elkaar. De volkszanger kampte met een emotionele burn-out en trok daarom tijdelijk bij mama Rachel in. Sarah van Soelen werd volgens alle roddelpers aan de kant gezet. Ze heeft nu een update geplaatst op haar Instagram Stories. 

"Hoop dat het goed met hem gaat"

Sarah kijkt met een positieve blik terug op haar relatie met André, zo vertelt ze. Ze is niet boos op de zanger en wenst hem het allerbeste. "Ik weet dat Dré een hart van goud heeft. Alleen wordt daar vaak misbruik van gemaakt", schrijft Van Soelen. "Ik hoop voor de rest dat het goed met hem gaat en dat hij eindelijk zijn rust vindt en voor zichzelf kiest. Dat gun ik hem." Sarah Van Soelen wil verder niet meer ingaan op haar verbroken relatie met Hazes. "Dit is verleden tijd en ieder gaat zijn eigen weg."

Foto: BrunoPress

Lees ook: 15 vrouwen vertellen over de meest dirty plek waar zij seks hebben gehad