Lifestyle / Celebs
Celebs

'Ali B is vreemd gegaan met déze Temptation Island-verleidster'

Ali B heeft een reputatie als een echte lieverd, maar volgens een nieuwe roddel is hij misschien toch niet zo onschuldig als het lijkt. Hij zou zijn vreemdgegaan, terwijl hij al jaren samen is met zijn vriendin Breghje. 

Douwe Bob slaat terug op haatreacties met hilarische post op Instagram

'Ali B is vreemd gegaan met déze Temptation Island-verleidster'

De juiche kanalen hebben het regelmatig heel druk met alle gossip rondom deelnemers van realityprogramma's, maar tegenwoordig zijn de BN'ers van de 'oude garde' ook niet veilig voor ze. Ali B is dit keer aan de beurt. Yvonne Coldeweijer schreef eerder al dat Ali ‘heel vaak vreemdgaat’, FawryNotSawry van Rumag noemt hem ‘te smerig voor woorden’, want Ali zou regelmatig een scheve schaats hebben gereden. Volgens geruchten is hij vreemdgegaan met een verleidster van Temptation Island. Het gaat om voormalig verleidster Hung, die in het seizoen van 2019 halverwege het seizoen als extra single de villa binnen kwam. Deze twee hebben elkaar ontmoet tijdens de opnames van een videoclip van het nummer Let’s Go

Voor de lust

Op Instagram meldt Juice Channel nu: “Verschillende bronnen melden ons dat Ali ook het bed heeft gedeeld met Hung die we kennen van Temptation Island. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de clip-opnames van ‘Let’s go’. Hierin is Hung ook te zien en na deze opnames hebben de twee het dus ook meer dan gezellig gehad. Ali wilde vaker afspreken met Hung en zij dacht er op die manier misschien een media-carrière uit te halen. Maar na een paar keer afspreken was Hung er ook wel achter dat het puut voor lust was.” Ali B heeft nog geen reactie gegeven op de commotie.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Lang Leve De Liefde-deelnemer Antoinette in shock door erotisch cadeautje van Ruben