Lifestyle / Media
Media

Lang Leve De Liefde-deelnemer Antoinette in shock door erotisch cadeautje van Ruben

Het veroveren van iemands hart is niet makkelijk. Je kunt het proberen met mooie gesprekken, maar ook met cadeautjes. Al zorgde het cadeautje van Ruben, in het SBS6-programma Lang Leve De Liefde, vooral voor een enorme shock bij zijn match Antoinette.

lang leve de liefde antoinette ruben

Lees ook: Super chagrijnige zure vrouw in Lang Leve de Liefde zorgt voor ongemakkelijkste date ooit

Kaasplankje met...

In Lang Leve De Liefde zijn de kandidaten op zoek naar liefde, maar Ruben duidelijk ook naar iets anders. Als hij zijn cadeautje aan Antoinette geeft, kijkt ze in eerste instantie nogal gechoqueerd. Op het kaasplankje ligt geen kaas, maar staat een flesje glijmiddel. Ze reageert hier wel lachend op: "Altijd goed." Dit zorgt voor nog wat meer geflirt van Rubens kant, die vervolgens zegt "dat hij absoluut niet op de bank gaat slapen". Antoinette vindt het stiekem toch wel heel leuk, want ook zij slaapt zeker niet op de bank. "Daar ben ik niet zo moeilijk in," reageert ze.

Sekspraat

Ruben en Antoinette blijft lekker over seks kletsen. Oké, tussendoor spelen ze nog even wat spelletjes, maar vervolgens komen ze toch terug op het onderwerp. Antoinette is namelijk wel benieuwd of Rubens libido heel hoog is. "Dat ligt eraan," antwoordt hij. "Maar ik denk het wel." Oké. Op de vraag of hij ook aan seksdaten doet, krijgt Antoinette wel een negatief antwoord. Natuurlijk, hij doet zeker aan daten, maar alleen voor de seks? "Nee, dat is niet de hoofdreden."

Rubens passie

Ging het in Lang Leve De Liefde dan alleen maar over seks? Nee, zeker niet. Ruben blijkt namelijk ook nog een passie te hebben en hier vertelt hij zijn match maar al te graag over. Wanneer Antoinette vraagt wat hem echt gelukkig maakt, krijgt ze hier een uitgebreid antwoord over. Al is het waarschijnlijk niet een antwoord dat ze zag aankomen. Haar ogen worden groter, zodra hij begint: "Als ik een steen netjes aan de draad leg." Huh? Ja, dit gaat dus over metselen; Rubens passie. "Het metselvak is eigenlijk een heel mooi beroep, hè," vertelt hij. "En als je mooi 'specie' hebt, zo heet dat, en je spreidt de specie netjes op de steen, zeg maar. Dat is een bepaalde slag, dat gaat heel glooiend. Dat is eigenlijk vergelijkbaar met wanneer Ronaldo of Messi tijdens voetballen een bal perfect raakt. Dat is voor mij een magisch gevoel!" Wat een gepassioneerde man!

Lees ook: Kijkers in shock door Marion in Lang Leve de Liefde: 'Niet samenwonen met gevaccineerde man'