Lifestyle / Media
Media

Kijkers in shock door Marion in Lang Leve de Liefde: 'Niet samenwonen met gevaccineerde man'

Het makers van het datingprogramma Lange Leve de Liefde zijn pro's in het matchen van singles. Toch slaan zij ook de plank (bewust?) weleens mis. Jammer voor de kandidaten, wel leuk voor de kijkers want het levert altijd prachtige televisie op. Zoals de aflevering van afgelopen maandag waarin een anti-vaxxer er niet van gediend was dat haar date was gevaccineerd.

lang leve de liefde

Lees ook: FOTO: GTST-actrice Bo Maerten bevallen van eerste kindje

Geen mondkapje

Het lijkt goed te klikken tussen de 53-jarige Marion en 56-jarige Luc in Lang Leve de Liefde. Tot het onderwerp corona op tafel komt. De meningen over de maatregelen en het vaccineren konden niet verder uit elkaar liggen.

Marion neemt (onder andere) geen blad voor de mond: "Ik draag geen mondkapje. Nergens. Dus ik doe mijn boodschappen zonder mondkapje", zegt Marion trots. Dan vraagt Luc of zij zich laat vaccineren. “Nee, nee. Ik weet wat erin zit. Nee, echt niet", zegt Marion stellig. “Ik weet dat er veel mensen aan overlijden. En als je dat van dichtbij meemaakt is dat heel erg. Dat snap ik heel goed."

Niet daten met gevaccineerde man

Ze gaat verder: “Het gaat heel ver hoor, hoe ik erin sta. En dat vind ik wel heel belangrijk om met jou te kunnen delen. Het klinkt knoerthard wat ik nu zeg, maar ik zou niet met een man kunnen samenleven die gevaccineerd is tegen dit virus”. 

Nou, je voelt hem al aankomen. Luc is dus gevaccineerd. “Ik heb er al eentje gehad”, vertelt Luc lachend. Marion schrikt zich wild en slaat haar hand voor haar mond. “Echt waar? Dit vind ik echt kut. Echt zwaar klote.”

Overleden moeder

Als Marion vraagt naar de reden, zegt Luc het volgende: “Voor mijn werk. Ook voor anderen. Ook zodat ik mijn vader niet kan besmetten.” Luc vertelt dat zijn moeder helaas is overleden aan het virus. "Ja, dat vind ik wel heel erg", zegt Marion.

Je begrijpt: de sfeer is helemaal naar de knoppen. Na een nachtje slapen gaat het bij het ontbijt weer over corona. “Ik heb stilgestaan bij het overlijden van je moeder. Ik hoop dat ik je daarin niet geraakt heb”, zegt Marion. Het kwaad is helaas allang geschied. Luc geeft toe geschrokken te zijn door haar mening. Hij vindt het jammer dat ze niet met een gevaccineerd persoon wil daten. Einde date.

Bekijk de aflevering hier terug.

 

Lees ook: Noëlle en Ferri Somogyi zijn ouders geworden van een tweeling