Wil je zien: De trailer van de nieuwe Pretty Little Liars spin-off

Media door Michelle Habets

Toen de serie Pretty Little Liars na zeven bloedstollende seizoenen stopte was dat voor veel fans even slikken. Gelukkig werd er paar maanden na de laatste aflevering alweer bekendgemaakt dat de serie een spin-off zou krijgen. Na lang wachten is de eerste trailer van deze nieuwe serie dan eindelijk vrijgegeven en de oplettende kijker herkent vast een aantal oude bekenden! 

Lees ook:Mysterie houdt het internet bezig: Hoor jij Laurel of Yanny?

Verhaallijn

De serie heet The Perfectionist en de slogan van de serie luidt: Behind every Perfectionist is a secret, a lie and a needed alibi’. Deze zin komt mooi overeen met de verhaallijn van de Pretty Little Liars, want het speelt zich wederom af in de stad Beacon Heights. De serie begint direct spannend, want er is een mysterieuze moord gepleegd. Hmm, dat klinkt ons bekend in de oren...

Volgend jaar 

De oplettende kijker herkent vast een paar oude bekenden in de trailer. Alison en Mona zijn namelijk terug van weggeweest, wederom gespeeld door Sasha Pieterse en Janel Parrish. De PLL-fans onder ons moeten nog even geduld hebben, want de serie zal in 2019 pas worden uitgezonden. Bekijk de trailer hieronder om alvast in de stemming te komen! 

Lees ook: Nieuw op Netflix: deze films en series kwamen in week 19 erbij

Beeld: Freeform