Verrassend: Kevin en Chloé zijn uit elkaar – Temptation Island 2018

Media door Michelle Habets

Temptation Island is nog maar een aantal weken voorbij, maar toch zitten de deelnemers niet stil. Zo bevestigden Kevin en Chloé een paar weken geleden dat zij een relatie hadden. De twee leerden elkaar kennen tijdens de ultieme relatietest en ook na Temptation was het vuurwerk. Maar ook deze ‘relationship is over’, verleidster Chloé vertelt aan Dag Allemaal waarom.

Chloé en Kevin uit elkaar

Lees ook: Huh?! Megan en Kevin waren weer samen na Temptation Island

Flirten met andere meisjes

Van Megan hadden we al geleerd dat Kevin niet van de meiden kan afblijven en ook Chloé bevestigt dit. “Ik heb het uitgemaakt, want hij blijft maar flirten met andere meisjes. Ik weet niet of hij me ook echt heeft bedrogen, maar alleen al uit zelfrespect moest ik me de sterkere persoon tonen. Anders had hij me sowieso binnen de kortste keren gekwetst”. Het lijkt er dus op dat Kevin niets heeft geleerd van zijn Temptation-avontuur. 

Contact met Megan

“En hij heeft nog steeds contact met die Megan ook. Mochten ze een kind hebben dan zou ik daar alle begrip voor hebben. Maar nu... Dat contact hoeft toch niet meer? Nee dan is het beter dat ik er de stekker uittrek, zo kunnen we nog altijd vrienden blijven. Ik vind Kevin in dit geval trouwens hypocriet”. Het is dus vrij duidelijk dat Megan en Kevin nog steeds bezig zijn. 

Break-up 

Volgens Chloé was Kevin niet onder de indruk toen ze de break-up aankondigde. “Hij legde zich er direct bij neer. Voor mij was dit nog een bewijs dat onze relatie voor Kevin weinig of niks betekende”. 

Zou Chloé nu weer in de armen van ex Joshua vallen? We hope so...

Lees ook: Snap jij het nog? Joshua en Chloe van Temptation Island 2018 hadden relatie: 'Ze ging vreemd'

Beeld: RTL