Snap jij het nog? Joshua en Chloe van Temptation Island 2018 hadden relatie: 'Ze ging vreemd'

Media door Redactie Ze.nl

Dit seizoen van Temptation Island 2018 lijkt steeds gekker en ingewikkelder te worden. Even in een notendop: Megan en Kevin vertrokken naar het Thaise oord als stel, Megan ging vreemd met Joshua, Kevin daarna met Chloé. Eerder deze week bleek dat op de allerlaatste avond, wanneer alle stellen en verleiders bij elkaar komen, de vonk oversloeg tussen Joshua en Chloé. Nu blijkt dat die twee daarna zelfs een korte relatie hebben gehad. Dit vertelt de Belgische verleider zelf aan het Vlaamse tv-programma TV familie. De reden van de breuk is geen chique... 

Joshua Chloe Temptation

Laatste avond

Volgens Joshua was het Chloe die als eerste verliefd werd. "Na die laatste avond van Temptation Island 2018 zijn we elkaar in België blijven zien. We bleven mekaar berichtjes sturen, en het was snel duidelijk dat Chloë méér wilde. Een relatie. Ik hield eerst de boot af. Omdat…Tja, ik word gewoonweg niet zo snel verliefd. Maar uiteindelijk toch wel, dus. Kijk, na die eerste avond had Chloë al meteen diepere gevoelens voor mij. En daarna liet ze me dat ook telkens weer weten. Na een tijdje voelde ik dus óók iets waarvan ik dacht dat het écht was. Verliefdheid. Maar een mens kan zich vergissen. Pas op, ik had gevoelens voor Chloe. Maar niet de juiste, snap je?"

Dik spijt

Gevoelens voor Joshua of niet, Chloe heeft zich volgens hem niet erg netjes gedragen, wat dan ook de reden zou zijn voor een break. "We hadden een discussie, waarna Chloe op vakantie vertrok. In haar eentje. Omdat ze alles even op een rijtje wilde zetten, zei ze. En daar is ze dan een andere jongen tegengekomen, vertelde ze mij achteraf..." Niet dat hij dat geloofde, want volgens Joshua kende Chloe de betreffende jongen al veel langer. De knappe verleider kon de breuk maar moeilijk verteren: "Ik was er niet goed van. Na onze breuk heb ik alles wat me aan haar deed denken weggesmeten. Foto’s gewist enzo. Nu zijn we bijna vier maanden verder en denk ik er anders over: ik besef dat het góed is dat ze uit mijn leven verdwenen is." Chloe zou er echter wél van balen. "Via via hoorde ik dat ze dik spijt heeft, maar ik hoef haar niet meer."

Sneer naar Megan

In hetzelfde tv-programma maakt Joshua ook nog een onbedoelde sneer naar Megan, want op de opmerking dat zijn smaak misschien wel heel erg overeenkomt met die van Kevin zegt hij: "Dat lijkt misschien zo, maar dat is totaal niet het geval. Ik wil me op geen enkel vlak met Kevin vergelijken. Oké, ik heb in Temptation Island 2018 seks gehad met Megan, omdat ik daar was als verleider en het spel speelde. Normaal gezien val ik niet op meisjes als Megan. Maar Chloe is een heel mooi meisje, hè: veel mannen zouden voor haar vallen..." Ouch.

Lees ook: Video: Temptations Fabrizio en Pommeline gaan samen onder het mes