Pretty Little Liars meets Black Swan: nieuwe ballet-serie Tiny Pretty Things op Netflix

Media door Jeanine

Manipulatie, moordende concurrentie and a whole world of lies. Drama speelt de hoofdrol in het alledaagse leven van een student aan de Archer School of Ballet. In Tiny Pretty Things volgen we de studenten van de elite balletacademie die er alles aan doen om hun droom werkelijkheid te maken. Álles.

tiny pretty things

Lees ook: Wat? Deze actrice speelt al 20 jaar lang tieners

Wereld vol drama

Onze favoriete streamingdienst komt alweer met een nieuwe, veelbelovende Netflix Original. We storten ons in een wereld vol met drama, geweldige choreografie en jongvolwassenen met maar één doel in het leven: dansen. Na de tragische val van star student Cassie – oftewel: nadat ze werd geduwd – is het aan Neveah om in haar voetsporen te treden. Dat de getalenteerde student geen idee heeft waar ze aan begint, is een understatement.

Tiny Pretty Things

Geheimen

‘Perfectie komt met een hoge prijs’ luidt de trailer en dat mag blijken. De mysterieuze dood van Cassie is nog maar het tipje van de sluier. De dansers van de Archer School hebben allemaal een verschillende achtergrond, maar ze hebben één ding gemeen: iedereen wil de top bereiken. Neveah ontdekt al gauw dat de wereldberoemde academie nog veel meer geheimen schuilhoudt en dat er meer gaande is dan ze ooit had kunnen bedenken.

Pretty Little Liars en Black Swan

Vanaf vandaag is de serie te zien op Netflix. De nieuwste Original wordt beschreven als een mix tussen Black Swan en Pretty Little Liars. Dat is een tamelijk grote belofte, maar als we de trailer mogen geloven, klopt dat zeker. In nog geen twee minuten zien we dat ons heel wat spannende en intense afleveringen staan te wachten. Kijk zelf maar even:

Beeld: Netflix

Lees ook: The queens are back! Seizoen 5 van RuPaul’s Drag Race All Stars staat nu op Netfli