Ongelofelijk: Bas en Nicolette halen ruim €35.000 op voor beroofd echtpaar uit Gouda

Media door Sanne

Bas zette vliegensvlug een actie op nadat hij hoorde dat er een echtpaar, Corrie (82) en Fred (86), uit zijn geboortestad Gouda in hun slaap zijn beroofd. De doneeractie bleek zeer succesvol. Inmiddels staat de teller op ruim €35.000. Onvoorstelbaar!

Bas en Nicolette helpen beroofd echtpaar uit Gouda

Lees ook: Video: Het superromantische aanzoek van André Hazes en Monique

Beroofd van…

De doneeractie is niet voor niets. Het echtpaar had namelijk €1500 gespaard om hun 60-jarig jubileum te vieren. Helaas is dit geld samen met andere persoonlijke dierbare spullen, waaronder een lintje van de koningin, verdwenen. “Laf en walgelijk”, noemt Bas het.

Een klein feestje in de achtertuin van Bas en Nicolette

Bas en Nicolette hadden het echtpaar uitgenodigd in hun eigen Winter Wonderland-tuin voor een verzorgde brunch en een optreden. De stembanden zijn in ieder geval weer opgewarmd en er werden zelfs enkele dansjes gedaan. Wij konden meegenieten via Instagram Live.

Even later postte Bas een story waarin hij zijn bijna 800.000 volgers oproept om geld te doneren aan het oudere echtpaar, zodat ze hun jubileum toch kunnen vieren. Je kunt wel stellen dat het doel van €3.000 enorm werd overtroffen! Corrie en Fred hebben geen woorden voor de doneeractie, maar bedanken iedereen hartelijk.

Bron: RTL Boulevard / Beeld: BrunoPress 

Lees ook: Deze feel good-film wil je zien: Alles is Zoals het Zou Moeten Zijn