Eva: 'Ik had een relatie met een bekende Nederlander'

Relaties door Shiri

Sommige bekende Nederlanders hebben een bepaald imago als het op vrouwen en de liefde aankomt. De bekende Nederlander waar Eva een relatie mee kreeg was hierin geen uitzondering. Toch kregen ze een meeslepende relatie.

Echt verliefd was ze al een lange tijd niet meer geweest. Eva (30) begon zich zelfs zorgen te maken. "Kon ik eigenlijk wel verliefd worden en intens veel van iemand houden? Kort daarna, bewees het universum mij dat ik dat wel degelijk kon."

"Via mijn werk leerde ik hem kennen. Ik ben journalist en moest hem interviewen. Ik kwam uiteraard wel vaker met bekende Nederlanders in aanraking. Maar nog nooit had ik diepe gevoelens voor één van hen gehad. Het wereldje waarin ze leven, sprak me ook niet echt aan. Iemand die constant in de spotlights staat leek mij maar een vermoeiende bezigheid. Vaak zie je ook een enorme verandering ontstaan tussen hun echte ‘ik’ en de ‘ik’ die zij naar de buitenwereld presenteren. Het wereldje leek me ook oppervlakkig en eenzaam."


Zijn flirtgedrag

"Voor een interview spraken we elkaar een dik halfuur. Hij was een flirt en bovenal jongensachtig, ook was hij extreem in mij geïnteresseerd. Hij sprak over zichzelf met het grootste gemak, maar hij leek dit saai te vinden. Vervolgens vroeg hij mij het hemd van het lijf en nam hij eigenlijk het interview van me over. De plotselinge switch en de intense aandacht maakte dat ik me gevleid voelde, maar meer dan dat ook niet. Hij had een reputatie als vrouwenverslinder en daarom hield ik hem op het onschuldige flirten na, op afstand. Ik werd wel enorm zenuwachtig van hem; hij was redelijk handtastelijk en legde tijdens het interview zijn hand af en toe op mijn knie om mij gerust te stellen. Ook kneep hij even zachtjes in mijn hand. Het voelde veel te flirterig, maar ik genoot hier heel erg van. Dit was wel overduidelijk een vrouwenman; hij wist precies hoe hij met ze om moest gaan, hoe hij ze op hun gemak moest laten voelen, hoe hij ze zenuwachtig kon laten worden en hoe hij ze op kon winden."

Vrouwen die zichzelf voor zijn voeten wierpen

"In het verleden had ik relaties gehad met lieve en degelijke jongens waarbij ik altijd precies wist waar ik aan toe was. Het was altijd heel duidelijk dat ze om mij gaven. Maar het was misschien allesbehalve spannend. In relaties was ik ook altijd het prinsesje, mannen haalden alles uit de kast. Deze bekende Nederlander stond daar lijnrecht tegenover. Hij bespeelde vrouwen, wel leek hij oprecht en onschuldig te zijn. Ik vond het vreselijk om het tegenover mezelf toe te geven: maar ik vond hem zo sexy! Ik kon hem na het interview ook maar niet vergeten. Zijn stem, zijn ondeugende ogen, zijn gezicht en zijn uitbundige lach. Maar wat voor zin had dit? Hij was het vast gewend dat vrouwen slipjes naar hem gooide en backstage zich voor zijn voeten wierpen, ik wilde niet zo zijn. En zo ben ik ook nooit geweest."

De eerste date

"Nadat het interview werd gepubliceerd, benaderde hij mij via social media. Ik was gevleid maar was het hele gebeuren alweer vergeten. Hij interesseerde me verder eigenlijk ook niet zo. Het duurde daarom dan ook nog maanden, voordat ik met hem wilde afspreken. Misschien dat het voor hem wel vernieuwend was dat hij alles uit de kast moest halen om mij mee uit te vragen? Ik weet nog dat ik de afspraak eigenlijk wilde afzeggen, ik moest vanuit mijn werk komen en had knallende koppijn. Ik wist niet eens of het eigenlijk een date was. Met enige tegenzin liep ik het restaurant binnen waar we hadden afgesproken. Hij droeg een donkerblauw overhemd en stond meteen op om mij een stevige knuffel te geven. Zo bijdehand als ik op social media was, zo verlegen was ik nu. Ik kon letterlijk niets meer uitbrengen. Daar stond ik dan... Met een man, wiens carrière een grote vlucht aan het nemen was. En hij was geïnteresseerd in mij. Ik dacht toen even dat ik in de maling werd genomen."

Voor elkaar bestemd zijn

"We bleken veel met elkaar gemeen te hebben en hij was een heel interessante gesprekspartner achter de schermen. Tegen sluitingstijd namen we afscheid en gaf hij mij verbazingwekkend genoeg een voorzichtige kus op mijn voorhoofd. Van de flirt die ik had leren kennen, was eigenlijk weinig meer van te zien. Hij verwarde me totaal. Die keer daarop besloot hij voor me te koken en kon ik het niet meer ontkennen: ik was tot over mijn oren verliefd op hem. Niet lang daarna volgden er meer dates en werden we een verliefd stelletje. Misschien had ik wel oogkleppen op en geloofde ik alleen wat ik van hem wilde geloven. Duidelijk was in ieder geval dat ik geen heldere kijk op hem had. Wel zei hij dat hij bij mij kwetsbaar kon zijn en vertelde hij me alles. Ik voelde me heel bijzonder en dacht op dat moment dat we voor elkaar gemaakt waren. Ik was nuchter en beleefde alles achter de schermen, hij was meer op de voorgrond en enthousiast."


Kapsones

"Toen hij het drukker begon te krijgen in zijn carrière, begon hij wat meer kapsones te krijgen. Hij werd afstandelijk en koud, nu was ik diegene die achter hem aanliep. Hij zei dat hij onder veel stress en druk stond. Bij premières, feestjes en interviews speelde hij de sympathieke man maar het was allemaal toneelspel. Achter gesloten deuren werd hij een verwend jongetje. Ik kon hem niet meer bereiken. Hij had wel 10 moodswings op een dag, het was vermoeiend en meeslepend. Er was genoeg passie in onze relatie, maar ik moest veel van mezelf inleveren."

Vreemdgaan

"Hij bleek heel theatraal te zijn en er was geen ruimte voor wat ik echt wilde. Ook werd hij altijd omringd door veel vrouwen en had hij aan aandacht geen gebrek. Ik ben nooit jaloers geweest, want ik was zeker van mezelf. Toen ik nietsvermoedend op zijn computer zat, kwam ik er per ongeluk achter dat hij meerdere affaires en losse seksuele contacten erop nahield. Dat sneed echt in mijn hart. Ik verweet het mezelf: was ik echt blind? Daarna was het over tussen ons. Het was een heftige periode en voor mij een emotionele rollercoaster. Hoe kon ik over iemand heen komen, als zijn kop overal in de media verscheen? Het was ronduit vervelend."

Het gaat beter

"Ik ben verschrikkelijk verdrietig geweest, maar ik denk niet dat hij een traan waard was. Er zijn genoeg dingen die ik over hem zou willen zeggen die hem door het slijk zouden kunnen halen. Maar hij is dat gewoon helemaal niet waard. Hij is diegene die met zichzelf moet leven, ook denk ik dat hij zichzelf nog weleens gaat tegenkomen. Nu apprecieer ik pas echt de lieve man die voor de relatie gaat en ik zal vast diegene tegenkomen op het goede moment."

Lees ook onze andere real life-verhalen.
 
Wil je ook je verhaal aan (de leZeressen van) Ze.nl vertellen? Stuur dan een mailtje naar redactie@ze.nl o.v.v. real life verhaal.