Kimberly Bosman: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

Kimberly Bosman is met name bekend van realityserie Echte Gooische Meisjes en later verscheen zij ook in het vervolg met haar eigen gezinnetje in Echte Gooische Moeders.

Over Kimberly Bosman

Volledige naam
Kimberly Bosman
Geboortedatum
27 mei 1985 (leeftijd 39 jaar)
Geboorteplaats
Laren
Huidige woonplaats
Almere, Overgooi
Relatiestatus
in een relatie

Achtergrondinformatie

Kimberly is bekend van Videoland-realityserie Echte Gooische Meisjes en Echte Gooische Moeders. Ze woont samen met haar vriend, Gerrit Verwelius, en haar zoontje Morris. Ze geeft haar huis in Laren ingeruild voor een woning in Almere, Overgooi.

Jeugd

Kimberly Bosman is geadopteerd en is opgegroeid in 't Gooi. Haar afkomst is onbekend, maar het lijkt erop dat ze Aziatische roots heeft. Op 31-jarige leeftijd kreeg ze haar zoontje Morris uit een vorige relatie. Toen hij zes maanden oud was, verhuisden ze naar Duitsland waar de vader van Morris woonde. Niet veel later is de relatie tussen hen toch stukgelopen. Gelukkig vond Kimberly een jaar later haar huidige vriend: Gerrit Verwelius. Gerrit runt het familiebedrijf in de bouw.

Het verliep niet altijd geheel vlekkeloos voor Kimberly na de zwangerschap. Na de geboorte van haar zoon kreeg ze last van paniekaanvallen. Het leek erop dat dit te maken had met de hormoonhuishouding die in de war zou zijn na de zwangerschap. Dit beïnvloedde haar leven in zekere zin, zo zei ze veel sociale activiteiten af en durfde ze niet meer auto te rijden. Om deze reden heeft ze ervoor gekozen om met haar zoontje bij haar ouders in te trekken. Inmiddels staat ze er met behulp van therapie beter voor.

Carrière

Tussen 2008 en 2010 verscheen Kimberly in het programma Echte Gooische Meisjes, hierna in Echte Gooische Meisjes in de bijstand (2009) en sinds 2020 is ze in elk seizoen, op één na, verschenen in Echte Gooische Moeders. Ze heeft helaas het vierde seizoen moeten overslaan vanwege familieomstandigheden. Allebei haar ouders werden plotseling ziek, dus heeft ze ervoor gekozen om een seizoen niet te verschijnen in de realityserie. In het nieuwe seizoen zullen we haar weer terugzien.

Tussen 2012 en 2018 was Kimberly werkzaam als office manager bij evenementen-managementbedrijf ALDA Events. In 2019 zette ze haar eigen beautysalon op in Laren, genaamd The Salon Laren, waar ze vooral focust op gezichtsbehandelingen.

Vanwege haar opkomende bekendheid sinds de Videoland-realityseries heeft Kimberly meer televisieverschijningen gemaakt, zoals in het vierde VIP-seizoen van SBS6-programma De Alleskunner, waar ze op de 26e plaats is geëindigd.

Vermogen Kimberly Bosman

Het vermogen van Kimberly is niet bekend.

Lees ook: Bo Wilkes: leeftijd, vermogen en biografie

Instagram Kimberly Bosman

Veelgestelde vragen over Kimberly Bosman

Hoeveel kinderen heeft Kimberly?

De Gooische moeder heeft één kind, een zoon genaamd Morris. Wel hoopt ze dat ze ooit nog een tweede kindje erbij kan krijgen. We zien in het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders dat ze in een traject zit om een tweede kindje te krijgen.

Waarom zit Kimberly niet meer in Gooische Moeders?

Kimberly heeft helaas het vierde seizoen van Echte Gooische Moeders moeten overslaan vanwege familieomstandigheden. Allebei haar ouders werden plotseling ziek, dus heeft ze ervoor gekozen om er voor ze te zijn. In het nieuwe seizoen zullen we haar weer terugzien.

Waar woont Kimberly?

Ze woont in Almere, Overgooi met haar vriend Gerrit Verwelius en haar zoontje Morris.

Lengte Kimberly Bosman

In de serie Echte Gooische Moeders zien we dat Kimberly een stuk kleiner is dan de andere moeder. Kimberly vertelt zelf in een interview dat ze 1.53 is.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)