Deze feel good-film wil je zien: Alles is Zoals het Zou Moeten Zijn

Media door Laura

Van films kunnen we niet genoeg krijgen. Is het niet op de televisie te zien, dan zijn er nog genoeg streamingdiensten waarop allerlei leuks te kijken is. Pathé Thuis bijvoorbeeld! Wil je even een break van de kerstfilms, maar wel zin in een feel good movie? Dan mag je de boekverfilming van Daphne Deckers bestseller 'Alles is Zoals het Zou Moeten Zijn' echt niet missen. Net als onze winactie...

 

alles is

Waar gaat het over?

Alles gaat Iris (Barbara Sloesen) voor de wind. Ze heeft een knappe vriend, een mooi huis, leuke baan en is hoogzwanger van hun eerste kindje. Maarrr, vlak na haar bevalling stort alles in wanneer ze haar vriend betrapt op vreemdgaan. En dan biecht-ie ook nog op dat hij hun kind helemaal niet had gewild. Met een traumatische bevalling en een gebroken hart probeert Iris zich door het kersverse moederschap te worstelen. Als dan de knappe hondenuitlater (gespeeld door Jan Kooijman) langskomt wippen, lijkt er weer wat geluk in haar leven te verschijnen.

Kortom: een hilarische film met herkenbare ups and down.

Waar te zien?

'Alles is Zoals het Zou Moeten Zijn' is te zien op Pathé Thuis. Dé ideale oplossing als je naar de bioscoop gaan toch even te risky vindt in verband met corona - of gewoon als je geen zin hebt om de deur uit te gaan. Bij Pathé Thuis betaal je alleen voor de films die je echt bekijkt. Je maakt eenvoudig een gratis account aan en kunt wekelijks de nieuwste films kijken via je telefoon, tablet of smart tv. Van de grootste blockbusters tot arthouse pareltjes.

Winactie

Verrassing! Wij mogen maar liefst 10(!) lezers blij maken met een gratis viewing van de film op Pathé Thuis. Het enige wat je hoeft te doen is de prijsvraag hieronder correct beantwoorden. Winnaars krijgen kortingscodes toegestuurd. 

Lees ook: Dat wordt bingen! Alle seizoenen Gossip Girl verdwijnen snel van Netflix