The queens are back! Seizoen 5 van RuPaul’s Drag Race All Stars staat nu op Netflix

Media door Jeanine

Een week zonder All Stars aflevering is al te veel, maar the wait is finally over. Het vijfde seizoen van RuPau’s Drag Race All Stars staat nu toch echt op Netflix. De drag queens are back en dit seizoen belooft nog veel beter te worden dan hiervoor. Het gaat er namelijk iets anders aan toe dan normaal...

RuPaul S5

Lees ook: Jim Bakkum reageert op kritiek na Instagram-post met zijn oma

Nieuw seizoen

De spin-off van RuPaul’s Drag Race doet het nog altijd mega goed. Een verse portie drama, outfits to die for en natuurlijk weer humor van de bovenste plank ligt op je te wachten. Seizoen 5 is namelijk eindelijk ook in Nederland te bekijken. Ook dit seizoen doen de drag queens weer hun best om Ru te overtuigen. Acht afleveringen lang strijden ze voor die gewilde plek in de Drag Race Hall of Fame.

via GIPHY

Plot twist

Geniet je normaal gesproken al van de fantastische visagie, de hysterie en de geweldige uitspraken van Ru? (“Impersonating Beyoncé is not your destiny, child!”) Nou, let op: het wordt nog beter. Dit seizoen gaat het er namelijk een tikkeltje anders aan toe. Normaal gesproken strijden de twee hoogst beoordeelde deelnemers tegen elkaar in de lip sync, maar dit seizoen is dat alleen de winnaar. Iedere aflevering strijdt de Top All Star van die week voor haar legacy tegen een Lip Sync Assassin van een vorig seizoen. Wint de All Star, dan krijgt ze de macht om één van de andere deelnemers te elimineren.  Wint de Lip Sync Assassin, dan bepalen de rest van de deelnemers wie eruit wordt gegooid door middel van een stemronde. De tienduizend dollar die met de battle kan worden verdiend, wordt pas uitgekeerd als een All Star queen wint. Wint de Lip Sync Assassin, dan wordt het geld dus doorgeschoven naar de volgende aflevering. Extra spannend!

Nu te zien

Heb je braaf gewacht en wil je eindelijk zien hoe het er dit seizoen aan toegaat? Seizoen 5 is nu te bekijken op Netflix. Stay fab!

Lees ook: Dat wordt bingen! Alle seizoenen Gossip Girl verdwijnen snel van Netflix