Jim Bakkum reageert op kritiek na Instagram-post met zijn oma

Celebs door Jeanine

Gisterenavond postte Jim een foto op Instagram met zijn oma. Met zijn arm om haar heen staat hij breed glimlachend naast zijn grootmoeder. Jim vond het tijd om, na maanden elkaar niet te hebben zien, weer ‘even wat fysiek contact te hebben’. En zoals altijd hadden mensen een sterke mening. De reacties waren niet mild…

Jim Bakkum

Lees ook: Baby nieuws! Nienke Plas is in verwachting van tweede kindje

Na negen maanden op bezoek

Zondag ging de 33-jarige zanger bij haar langs. De twee hadden elkaar al maandenlang niet gezien en een bezoekje was dan ook long overdue. Samen met de kinderen bracht hij haar een bloemetje.

Negativiteit

De reacties stroomden binnen, maar ze waren niet allemaal even positief. Zo verwijten sommige mensen hem dat hij geen afstand houdt en geen mondkapje draagt. In een Instagram-story reageert hij op alle kritiek. Zo vertelt hij: “De één vindt het belachelijk dat ik haar negen maanden niet heb gezien. … Maar aan de andere kant is het ook belachelijk dat ik nu, na negen maanden, een paar tellen geen afstand hou zonder mondkapje.”

Sinterklaas vieren

Jim laat ook weten dat ze samen Sinterklaas zouden vieren en in lange tijd weer bij elkaar zouden komen, maar dit last minute hebben afgelast vanwege de veiligheid. Hij voelde zich naar eigen zeggen er "zo rot over omdat ouderen al zo'n eenzaam jaar hebben, helemaal alleenstaande". Hij besloot daarom om haar toch even een bezoekje te brengen, compleet met knuffel en kus, "die zij misschien wel zo nodig had". Hij sluit af met de volgende mooie woorden: "Lieve lieve mensen, het is al lastig genoeg. Please, oordeel en veroordeel niet zo. We doen allemaal ons best…”

Bron: RTL Boulevard / Beeld: BrunoPress

Lees ook: Dit recept voor cheesecake bananenbrood wordt je nieuwe favoriet