Temptation-Jaydi reageert voor het eerst na breuk met Ricky

Celebs door Elsemieke

Als we van iemand wel hadden verwacht dat ze samen gelukkig zouden worden, was het wel van Jaydi en Ricky uit Temptation Island. Toch kondigden de twee afgelopen weekend aan dat hun relatie over is. Jaydi laat nu voor het eerst sinds de breuk van zich horen.

Jaydi en Ricky van Temptation Island zijn uit elkaar

Temptation-Jaydi reageert voor het eerst na breuk met Ricky

Jaydi en Sonny deden als koppel mee aan Temptation, maar door de bijzondere uitspraken van Sonny, besloot Jaydi als snel de relatie te beëindigen. Dit kwam ook deels doordat ze al snel viel voor de charmes van de knappe single Ricky. Ze waren zelfs zo verliefd, dat de twee bij thuiskomst al snel gingen samenwonen. Ze hadden zelfs een hond: Chihuahua Gizmo. Maar de relatie is nu over.

Steun van volgers

Jaydi laat vandaag in op Instagram weten dat ze blij is met alle berichtjes en steunbetuigingen van haar volgers. “Zoals jullie weten ben ik iets minder actief geweest op Instagram, jullie kunnen vast wel raden waarom. Ik had even wat tijd nodig om wat dingen op een rijtje te zetten. Ik merk dat ik het nog heel lastig vind om erover te praten..” 

De reden van de breuk

“Ik merk dat ik het nog heel lastig vind om erover te praten”, stelt ze eerlijk. Ook wil ze benadrukken dat de twee de reden van de breuk niet gaat delen. “Mensen die dichtbij ons staan weten hoe het zit. Ricky en ik weten hoe het zit. We zijn mega goed uit elkaar gegaan met veel respect naar elkaar toe. We spreken elkaar nog steeds, we hebben ook nog twee hondjes samen. Maar het is gewoon goed zo.”

Foto: RTL

Lees ook: Shani van Ex On The Beach betrokken bij heftig auto-ongeluk