'Jill van Big Brother doet mee aan Married At First Sight'

Celebs door Jennifer

Sinds kort kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Married At First Sight op RTL en Videoland. Ondertussen wordt ook hard doorgewerkt aan een Videoland-editie. Deze speciale editie is gebaseerd op de hardere, Australische versie van MAFS. Klinkt lekker juicy en dat wordt het mogelijk nog sappiger... Het gerucht gaat namelijk dat Big Brother-winnares Jill Goede ook meedoet. Oeh!

Lees ook: Deelnemer The Bachelorette duikt op in nieuw seizoen Married At First Sight

Jill Goede in Married At First Sight?

In Married At First Sight worden mensen aan elkaar gekoppeld door experts op basis van wetenschap. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft en geven vervolgens dus het ja-woord aan een volstrekt onbekende. Nu lijkt het erop dat ook Jill een poging waagt om op deze manier de liefde te vinden. Het zogeheten juicechannel Reality.fbi meldde op Instagram dat Jill is gespot tijdens de castingdagen voor de speciale Videoland-editie van Married At First Sight. Tijdens het Big Brother-seizoen waaraan Jill meedeed - en die ze won - was ze heel close met mede-kandidaat Thomas. Helaas bleek dit enkel en alleen vriendschap.

jill goede in nieuwe seizoen married at first sight

Single Jill

Jill is momenteel dus nog lekker single en ook zeker ready to mingle. Dat blijkt wanneer ze zich enthousiast uit over een deelnemer uit het nieuwe seizoen van Big Brother. Kennelijk vindt ze Tobias namelijk ook wel een lekker snoepje. "Zo hallo Tobias, ik ben Jill. Mag ik hem nomineren tot mijn kippenboer?" schreef ze eerder op haar Instagram Story. Tobias zit helaas nog even opgesloten in het Big Brother-huis, maar misschien vindt Jill ergens anders het liefdesgeluk...

Joep uit The Bachelorette in MAFS

Jill is niet de eerste, Nederlandse realityster die zicht waagt aan het Married At First Sight-experiment. Eerder werd namelijk al oud-deelnemer Joep gespot in seizoen 7 van de reguliere MAFS. Hij deed mee aan The Bachelorette met Gaby Blaaser. Toen veroverde hij niet haar hart. Hopelijk heeft hij in Married At First Sight wél geluk met een andere leuke dame.

Lees ook: Kijkers gaan los over enorm knappe 'hunk' in Big Brother

Beeld: RTL