Lifestyle / Media
Media

Deelnemer The Bachelorette duikt op in nieuw seizoen Married At First Sight

Gisteren is het nieuwe seizoen van Married At First Sight van start gegaan. Het was tijd om de kandidaten te introduceren, maar daar bleef het niet bij. Een oplettende kijker viel op dat er een wel heel bekend gezicht uit The Bachelorette in het programma te zien was.

FOTO's: Boerin Michelle uit BzV bevallen van dochtertje

Kandidaat The Bachelorette duikt op in nieuw seizoen Married At First Sight

Het was deze week tijd voor de allereerste afleveringen van Married At First Sight. Enne, de oplettende kijkers spotten aan het einde van de tweede aflevering een bekend gezicht. Niemand minder Joep van The Bachelorette dook plotseling op in het programma. In 2020 zagen we dat Joep deelnam aan het programma om hierin te proberen het hart van Gaby Blaaser omver te blazen. Helaas lukte dit niet en moest het programma al vrij snel verlaten. Toch doet Joep in weer een tv-programma weer een gooi naar de liefde van zijn leven. Hij is namelijk in het gloednieuwe seizoen van Married At First Sight te zien om het jawoord aan een onbekende te geven. Vergeten wie hij was? Dit is 'm:

Voor de fame

Hoewel hij zelf ook al snel uit het programma was, zegt Joep dat sommige deelnemers alleen meededen voor 'de fame'. “Zij deden zich net even wat anders of opvallender voor als de camera’s draaiden en smeerden even wat extra olie op de spieren.” Zijn gesprekken met Gaby waren volgens hemzelf ook heel gestuurd. “We hadden leuke, echte gesprekken als de camera’s niet draaiden, maar zo gauw deze weer aangingen, werd het gesprek gemaakter, meer gestuurd. Dat is tv, anders kijken mensen niet.” 

lees ook: Kandidaten in shock over wens open relatie van Prince Charming

Foto RTL