Kandidaten in shock over wens open relatie van Prince Charming

Celebs door Elsemieke

Prince Charming 2022 is in volle gang en elke week valt er weer een kanshebber af. Chris Berendse laat zich van zijn charmante kant zien en de mannen vallen bij bosjes voor hem. Toch is er in de nieuwste aflevering een enorme twist wanneer blijkt dat de prins wel een hele bijzondere voorwaarde stelt aan zijn liefde...

Kandidaten in shock over wens open relatie van Prince Charming

Inmiddels is seizoen 2 van Prince Charming volop aan de gang. Er zijn al een aantal kandidaten naar huis gestuurd, maar er zijn er nog genoeg over die het hart van Chris willen veroveren. Om zijn hart open te stellen en eerlijk te zijn doet de prins in de nieuwste aflevering van Prince Charming seizoen 2 een wel hele bijzondere onthulling over zijn wensen voor een nieuwe relatie. Wanneer hij namelijk met Jimmy op een rots zit voor een date, geeft hij aan dat zoenen op een feestje of flirten met anderen voor hem gewoon moet kunnen in een relatie. De monogame Jimmy is hier duidelijk niet blij mee, want hoewel hij al eens eerder een open relatie heeft gehad, is het hem niet bevallen. Jimmy is duidelijk monogaam en moet de wens van Chris duidelijk even laten zakken.

Wanneer Jimmy terugkomt in de villa uit hij zijn verwarde gevoelens tegenover de rest van de groep. "Hij is het type voor een open relatie. Dat is waar hij open voor staat. Ook Jacob is hier enorm van geschrokken. "De grond zakt onder mijn voeten vandaan op het moment dat ik hoor dat Chris een open relatie wil. Als dit het geval is, waarom ben ik hier dan eigenlijk." Ook Marcel is enorm van slag. "Ik ben hier niet voor iemand die een open relatie wil."

Foto: RTL

Lees ook: Oeps! Nóg een foutje ontdekt in de Harry Potter-reünie special