FOTO: Dee van der Zeeuw (25) moeder geworden van eerste kindje

Celebs door Elsemieke

Je kunt haar kennen als de ex van vlogger Enzo Knol, maar inmiddels heeft de 25-jarige Dee van der Zeeuw haar eigen fanbase op Instagram en YouTube. Met meer dan 1,5 miljoen volgers behoort ze tot een van de grootste influencers van Nederland. En vandaag is ze bevallen van haar eerste kindje.

Vlogger Dee van der Zeeuw openhartig over 3 miskramen: 'ik wil de zwijgcultuur doorbreken'

Babynieuws: YouTuber en influencer Dee van der Zeeuw bevallen

In een emotionele video deelde Dee eerder dit jaar dat ze maar liefst drie miskramen heeft gehad. "2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Ik weet dat wij niet de enige zijn, dus ik wil de zwijgcultuur doorbreken." Gelukkig keerde het tij een jaar later alsnog, want in maart 2022 kondigde Dee aan dat ze alsnog zwanger was. Van een meisje welteverstaan. En inmiddels is de influencer bevallen! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Verliefd op de baby

Dee laat op Instagram weten dat ze samen met haar vriend Lars een dochter heeft gekregen. "Elin Júne Gerbrands 🤍 - Op 11 september 2022 is onze prachtige dochter geboren. Och jongens wat zijn we verliefd." Op de foto zien we de twee samen met de kleine Elin op de borst van Dee. Een foto waar haar volgers enorm enthousiast van worden. "Geniet ervan en gefeliciteerd 🥳",  schrijft Nienke Plas. En: "ahhh daar is ze❤️😍", klinkt het in de comments. Gefeliciteerd, beiden! 

Zwijgcultuur doorbreken

Het goede gevoel dat Dee nu ervaart met het kersverse moederschap, daar heeft ze wel eventjes op moeten wachten. In een emotionele video deelde Dee eerder dit jaar dat ze maar liefst drie miskramen heeft gehad. "2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Ik weet dat wij niet de enige zijn, dus ik wil de zwijgcultuur doorbreken."