Ex-vriendin Carla noemt Jacob uit B&B Vol Liefde 'gevaarlijk'

Celebs door Elsemieke

In de zomer van 2021 kwam RTL met een nieuw dating concept: B&B Vol Liefde. In de datingshow gingen een aantal bed and breakfast eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven.Een opvallende kandidaat was Jacob. Na de show vond hij de liefde bij Carla, maar deze relatie is gestrand deze week. Carla beschuldigt Jacob er nu zelfs van 'gevaarlijk' te zijn.

Lees ook: Dit is het bizar hoge salaris van Max Verstappen

Ex-vriendin Carla noemt Jacob uit B&B Vol Liefde 'gevaarlijk'

Afgelopen zomer konden we zien hoe B&B eigenaren de liefde van hun leven gingen zoeken doordat ze hun villa's openstelden voor kandidaten die RTL voor ze had uitgezocht. Jacob vond hierbij geen liefde, maar na het programma kwam hier verandering in. Carla had het programma gekeken en zij reisde af naar Portugal om te kijken of ze bij Jacob pastte. Dat ging een tijdje goed, totdat afgelopen week de bom compleet barstte.

Woonruimte in Albufeira

Carla deed op een Facebook-pagina in Portugal een oproepje of er iemand was die een huisje voor haar had, op hele korte termijn. "Ik moet voor 14 december in de avond weg zijn bij Jacob. Weet iemand een betaalbare woonruimte voor mij in Albufeira?" Iemand vraagt op Facebook wat er dan is gebeurd dat Carla en Jacob uit elkaar zijn en waarom laatsgenoemde zo boos op haar is. Carla vertelt: "wat heeft hij gedaan om mij boos te maken? Mijn motorhelp verstoppen, kamers waar mijn spullen staan op slot doen en geen medewerking geven. Alles saboteren, maar wel eisen dat ik voor middernacht weg ben."

Een nieuwe woning

Daar blijft het echter niet bij, want Carla's zus zegt nu dat hij autistisch is. Jacob zelf heeft nu ook gereageerd op de kwestie. "Ze begon jaloers te worden. Ik had vriendinnen op bezoek en die wilden helpen. Dat is iets wat haar tegenstond. Ze heeft die dames beschuldigd en vernederd." Jacob ontkent daarnaast dat hij Carla niet zo snel op straat wilde zetten als ze claimt. "Ik heb alleen gevraagd of haar zus nog dezelfde dag wilde vertrekken." Inmiddels heeft Carla een nieuwe woning gevonden en dat is volgens Jacob maar beter ook. "Haar zus ging op een gegeven moment als een bodyguard tussen ons in staan."

Lees ook: Huh? Misschien zijn katten toch écht psychopaten