Lifestyle / Celebs
Celebs

De eerste (dramatische) beelden van het exclusieve interview van Oprah met Harry & Meghan

Het kan je niet ontgaan zijn: Harry en Meghan verlieten in 2020 de royal family voor een quiet life aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Na een tijdje buiten de schijnwerpers te hebben geleefd, zoeken de twee de spotlights nu weer op. Na een interview met James Corden, volgt ook een langverwacht interview met talkshowkoningin Oprah. Van de Engelse stiff upper lip is geen sprake meer, geen onderwerp blijft onbesproken.

meghan harry

Lees ook: Het is ook nooit goed: Meghan en Harry krijgen felle kritiek op hun kerstkaart

Loodzwaar proces

Het interview met Harry en Meghan wordt 7 maart uitgezonden op CBS. Het Amerikaanse zender deelde alvast een voorproefje van het interview en we kunnen vertellen: het gaat er heftig aan toe. 

Oprah spreekt Meghan en Harry over de beslissing om de koninklijke familie te verlaten, de dood van prinses Diana en hoe hun leven er nu uitziet. "Mijn grootste angst was dat de geschiedenis zich zou herhalen. Ik ben heel erg opgelucht om hier samen met mijn vrouw te zitten en met jou te spreken Oprah", aldus Harry. "Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn geweest voor mijn moeder, die dit allemaal alleen heeft moeten doorstaan. Wij hebben tenminste elkaar nog, zij was alleen. En voor ons was dit proces al loodzwaar.’"

Check de twee trailers hieronder.

Lees ook: Meghan en Harry kondigen babynieuws aan met deze lieve foto