Familievriend haalt keihard uit naar Meghan Markle en het Britse koningshuis is woest

Celebs door Roos

Bij velen van ons staat dé royal wedding van het jaar als een sprookjeshuwelijk in ons geheugen gegrift. Helaas valt dat niet voor iedereen te zeggen. Familievriend van de Britse royals Nicky Haslam deinst er niet voor terug om de grote dag en Meghan in het bijzonder eens flink door het slijk te halen: "Ik vond haar jurk helemaal niet mooi."

Lees ook: Meghan Markle schrijft geschiedenis met nominatie

Gewoontjes

Aan Daily Mail vertelt Nicky Haslan, een hele goede vriend van prins Charles, dat hij maar wat blij was dat de vader van Meghan niet aanwezig kon zijn bij het huwelijk. Hij zei: "Meghan en haar vader zijn angstaanjagend normaal. Het zou vreselijk zijn geweest als die dikzak erbij was geweest. Er is maar één persoon die niet gewoontjes is en dat is haar moeder Doria Ragland.”

Lelijke jurk

En daarmee was Nicky's tirade nog niet voorbij. Ook over Meghans jurk had hij weinig positiefs te zeggen. "Ik vond haar jurk helemaal niet mooi. Hij paste haar, net als veel ander dingen, helemaal niet. De jurk moest van een fijnere stof gemaakt worden, nu leek die wel van beton.”

Geschrokken

Zoals te verwachten vielen de harde woorden niet in de smaak bij de Britse royals. Volgens bronnen is met name prins Charles boos op zijn vriend en zal hem daar dan ook zeker op aanspreken. Harry lijkt met name geschrokken van de tirade en is bang dat de media hem en zijn Meghan uit elkaar proberen te drijven. Ze komt de laatste tijd namelijk veel negatief in het nieuws. Arme Harry!

Lees ook: Meghan Markle zit met benen over elkaar en de wereld wordt gek

Beeld: Brunopress