Beschuit met blauwe muisjes: styliste Chantal Bles is bevallen van tweede kindje

Celebs door Roos

Styliste Chantal Bles en voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos zijn ouders geworden van hun tweede kindje. Het jongetje kwam afgelopen woensdag ter wereld. Op Instagram deelt Chantal een prachtige en intieme foto van het nieuwste lid van de familie Doornbos.

Lees ook: Waarom je de vraag 'ben je zwanger?' niet zomaar kunt stellen

Geluk, liefde en kracht

Via Instagram deelt de zus van styliste Danie Bles een prachtige foto van het pasgeboren jongetje en onthult ze ook de naam van het nieuwste gezinslid. ‘Josh Robert Doornbos, 4-7-2018. Zoveel liefde voor jou’, schrijft ze bij de zwart-witfoto die overduidelijk vlak na de bevalling gemaakt is. ‘Geluk, liefde en kracht, dat is wat jij ons geeft… Wat zijn wij ontzettend trots en verliefd op jou’, vervolgt ze met veel blauwe hartjes.

Emotionele rollercoaster

De familie Doornbos zit momenteel in een emotionele rollercoaster en heeft die kracht hard nodig nadat een medisch team met slecht nieuws kwam over hun dochter, Jada Mylena (2). Het meisje onderging onlangs een zware operatie waarbij er een tumor en uitzaaiingen uit haar lijfje werd verwijderd. "Er zullen nog vele chemo's en bestralingen volgen maar nu met een gezonde toekomst in het vooruitzicht", vertelde Chantal eind vorige maand. "Onze dank is groot naar deze speciale mensen die heel dierbaar voor ons zijn geworden."

Lees ook: Shelly Sterk trouwt in Italië en je houdt het niet droog