Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: Jimi uit Temptation Island 2021 heeft een nieuwe vriendin

Temptation Island 2021 is afgelopen, maar dat betekent niet dat de drama rondom de kandidaten op is gehouden. Sterker nog: de nieuwe relaties van de deelnemers en singles gaan zich nu vormen. Zo ook voor single Jimi: hij is niet meer samen met Donna, maar heeft een nieuwe vriendin. En ze zijn ook al Insta-official. 

jimi temptation island 2021

Jimi uit Temptation Island 2021 heeft een nieuwe vriendin

Jimi en Donna waren tijdens Temptation Island 2021 helemaal gek op elkaar, maar helaas ging het na het programma toch mis. Jimi vertrok voor een maand naar Brazilië en hierdoor hield de liefde tussen de knappe single en deelnemer Donna geen stand. Sterker nog: Jimi is alweer verliefd op een ander! Jimi heeft haar tijdens zijn reis naar Brazilië ontmoet. De lucky lady is de Braziliaanse Maisa Meire. 

Reactie Donna

Donna was natuurlijk stapegelgek op Jimi, maar toch lijkt ze vrede te hebben met de situatie. Op haar Instagram Stories schrijft ze: "Okay, for once and for all. The Jimi story. Ik ga hier nog een kaar iets over posten en dan is het wel klaar en duidelijk. Ik had op Temptation Island echt een hele goeie klik met Jimi. Hij heeft mijn tijd daar wel mooier gemaakt. We hebben leuke dates en feestjes gehad samen en ja, ook een goeie dreamdate. Maar realistisch gezien passen wij totaal niet bij elkaar. Onze levens matchen echt niet, we zijn gewoon te verschillend. Het was meer een mooie vakantieliefde. Wij hebben nu dan ook niet echt contact meer met elkaar. Ik ben Jimi oprecht dankbaar voor de leuke tijd die hij mij gegeven heeft en ik wens hem het allerbeste samen.” Duidelijk!