Leonardo DiCaprio op de hak genomen tijdens Emmy Awards 2022 (en Twitter gaat los)

Celebs door Elsemieke

De Emmy Awards van 2022 zitten er weer op. De crème de la crème kwam van de filmindustrie kwam bij elkaar om de 74e editie van de Emmy Awards te vieren. Zendaya schreef geschiedenis door een Emmy voor beste vrouwelijke hoofdrol in een dramaserie te winnen. Toch gaat Twitter vooral los over Leonardo diCaprio die flink op de hak werd genomen.

Emmy Awards 2022

Kenan Thompson was dit jaar de host van de Emmy Awards en kon een grap over de beruchte leeftijdsgrens van de dates van Leonardo DiCaprio's vriendinnen niet achterwege laten. Daarbij sleept hij ook Emmy winnares Zendaya van Euphoria in mee. Leonardo DiCaprio (47) gaat weer als vrijgezel door het leven, nadat onlangs zijn vierjarige relatie met Camila Morrone (25) is stukgelopen. Haar leeftijd zou de grootste reden zijn, want Leonardo staat er om bekend alleen met jongere vrouwen te daten die maximaal 25 zijn.

Zesentwintig is te oud

Tijdens de Emmy Awards van 2022 werd zijn 'date regel' flink onder vuur genomen door presentator Kenan Thompson. Daarbij betrok hij dus ook Emmy-winnares en Euphoria-ster Zendaya. "Zendaya is pas 26 geworden. Gefeliciteerd. Zesentwintig is een rare leeftijd in Hollywood. Jong genoeg om een middelbare scholier te spelen, maar te oud om met Leonardo DiCaprio te daten." Duidelijk werd dat Zendaya de grap niet echt kon waarderen, want ze schermde haar hoofd direct af. Twitter kon de grap duidelijk wél waarderen.