Nederlands model Hieke (22) deelt pikant geheim over Leonardo DiCaprio

Celebs door Zita

“Ik ben verliefd op Leonardo, Leonardo DiCaprio”. We zongen vroeger allemaal luidkeels mee met dit liedje van K3. We droomden er dan ook van om in de armen van deze hunk te liggen. Voor Nederlands model Hieke werd dit werkelijkheid. Ze deelt een pikant geheimpje over hem.

Hieke Konings en Leonardo DiCaprio

Playboymodel Hieke uit Limburg woont in Los Angeles. Ze leeft hier een spraakmakend leven en is hier voor haar modellencarrière. Ze leeft een luxeleven en ontmoet de crème de la crème van bekende sterren: Justin Bieber, Drake en Leonardo DiCaprio. In het interview dat in de Playboy staat, vertelt ze over één van deze ontmoetingen, namelijk de ontmoeting met Leo.

Lees ook: De vele ex-vriendinnen van Leonardo DiCaprio

Sexy ontmoeting

Hieke ontmoette Leonardo in een ‘secret club’ in LA. Dit is een club waar je alleen heen kan als je bent uitgenodigd. “Ik zag hem zitten in een zwarte hoodie en zwart petje en we maakten oogcontact. Nog geen minuut later stond zijn manager naast me,” vertelt Hieke. “Leo wil met je praten. Toen ben ik naar zijn tafel gelopen en ging ik naast hem zitten.”

Van het één kwam het ander. Hieke vertelt dat ze hebben geflirt en dat het wederzijds was. “We hebben een tijdje gezoend en toen vroeg hij of ik met hem mee naar huis ging.” Hieke’s antwoord was duidelijk: nee. Hij reageerde volgens Hieke erg gechoqueerd. Dit was hij niet gewend. Hieke gaf als reden dat ze hem niet goed genoeg kende. “I respect that” reageerde Leonardo hierop. Hij draaide zich om naar een ander meisje, dat wel met hem mee naar huis ging. Oh oh, Leo.

De zoen

Over de zoen is Hieke niet heel erg te spreken. “Het was oké, maar zeker niet de beste die ik heb gehad haha,” vertelt ze. Hieke had van andere meiden gehoord dat hij heel raar kon doen. “Zo zei een vriendin dat hij zijn oortjes inhield tijdens de seks omdat hij haar niet wilde horen – en een ander vertelde dat-ie zelfs een kussen op haar hoofd legde. Nee, Leo is te raar en te oud."

Leo heeft duidelijk een bepaald type (knappe modellen onder de 25 jaar)