Gordon reageert op spottende Insta-story van ex Gavin na aanklacht: "raakt me, maar ben niet verbaasd"

Celebs door Jennifer

De relatiebreuk tussen Gordon en Gavin Rozario lijkt Gordon meer te doen dan zijn ex. Zo wil de zanger zijn ex-verloofde aanklagen wegens het onterecht verspreiden van privé-appjes. Het raakt Gordon namelijk zeker wel, hoe hij is behandeld door zijn ex. Alleen doet de aanklacht van Gordon Gavin dan weer niets, blijkt uit een recente Instagramstory van de ex. Overigens wel iets wat Gordon dan weer niet verbaasd.

Gavin reageert spottend op aanklacht van Gordon

Na een vrij lange stilte van Gordon kwam gisteren ineens naar buiten, dat hij zijn ex Gavin voor de rechter sleept. Daar kwam Gordons management gisteren mee naar buiten. In hun statement vertelden ze dat Gordon zijn ex, waarmee hij verloofd was, wil aanklagen vanwege het onterecht verspreiden van privé-appjes. Eerder werden zijn gesprekken met Gavin namelijk gedeeld met weekblad Privé, aan wie Gavin onder meer vertelde dat Gordon een "enorme terugval" kreeg in zijn drugsgebruik.

Hoewel Gordon nu dus woedend reageert op het gedrag van zijn ex en hem hiervoor aanklacht, lijkt het Gavin Rozario zelf helemaal niets te doen. Zo reageert hij in een recente Instagramstory op de situatie, maar wel op een nogal spottende manier. Allereerst zien we een foto van hem en zijn nieuwe liefde Michael Andre Moreau, wat Gordon mogelijk al zal raken. Maar daarnaast reageert Gavin ook, alsof de aanklacht hem niet interesseert. "Felt cute. Klaag me maar aan, toch?" staat er op de foto.

gavin rozario instagram aanklacht gordon

Verbijsterde Gordon

Natuurlijk zitten verschillende media en ook de juicekanalen hier meteen bovenop. Yvonne Coldeweijer vraagt ook meteen om een reactie bij Gordon, die vervolgens wel even wil reageren. En no worries, ze heeft toestemming gekregen om zijn reactie te delen. In de reactie zien we dat de Instagramstory Gordon wel raakt, maar: "Na al zijn vorige respectloze acties ben ik niet eens verbaasd." Hij heeft zeker een hoop verdriet gehad om de breuk, maar inmiddels is alles wel duidelijk voor hem. Gordon ziet in dat het Gavin vooral om de luxe lijkt te gaan, of nou ja, dat suggereert hij. "Wat mij ook verbijsterd is, dat hij zijn verlovingsring en mijn armband nog steeds draagt," schrijft hij. "Dat geeft alleen maar aan, dat er slechts materiële waarde aan zit en meer niet." Ouch. De zanger is overduidelijk op oorlogspad en laat het hier echt niet bij zitten.

gordon reactie op gavin rozario

Lees ook: Ah oh! Gordon sleept ex-verloofde Gavin voor de rechter vanwege verspreiden privé-appjes