Zus Gordon is woedend: 'Biografie staat vol met leugens'

Celebs door Laura

Gordon had bekend en onbekend Nederland er al voor gewaarschuwd: zijn biografie zou heel wat stof doen opwaaien. Daar is geen woord van gelogen. Gordon doet onthullingen over zijn privéleven en de entertainmentindustrie die hij nooit eerder had gedaan. Maar de betrokkenen zeggen dat het leugens zijn. Ook zijn zus Lydia zegt dat er niks klopt van de beweringen die haar broer doet. 

gordon liefde biografie

Niks van waar

Eén van de meest opmerkelijke uitspraken is dat hij in zijn jeugd jarenlang misbruikt is. Daarbij vertelt hij dat hij vermoedt dat bijna alle kinderen in hun gezin hetzelfde is overkomen. In een emotioneel interview met Shownieuws vertelt ze dat hier niks van waar is.

Lydia is erg aangeslagen door de beweringen van Gordon. Vooral het vermeende misbruik van haar zussen en broers doet haar veel pijn. "Wie is hij om dat neer te zetten om in dat boek zonder te vragen aan ons of het ons wel is overkomen?", vertelt ze tegen Shownieuws. "Mijn broer is een pathologische leugenaar."

Lees ook: Foto: Gordon beschuldigd van photoshoppen afgetraind bovenlijf

Geen moraal

Volgens Lydia staan er nog veel meer onwaarheden in het boek. "Wat hij denkt over de familie is voor 70 procent gelogen en dat doet zeer. Je zet m'n ouders neer als een stuk vuil. Dat raakt je gewoon. Het is echt vreselijk", zegt ze door haar tranen heen. "Dat kun je niet zomaar in je boek zetten, dan heb je geen moraal in je flikker."

Rechtzaak

In tegenstelling tot wat Gordon schrijft in zijn boek heeft Lydia hem jarenlang gesteund. Maar nu heeft ze er genoeg van. Ze is zo boos over de uitspraken dat ze een rechtszaak tegen hem aangespant. Verrassend genoeg neemt ze dezelfde advocaat in de arm als de vermeende 'ex-geliefde' van Gordon waar twee weken geleden ophef over was.

"Ik wil dat de waarheid verteld wordt, en niet een boek vol met leugens. Ik denk dat naarmate hij drug is gaan gebruiken, dat zijn leven ontspoord is. Hij is niet meer mijn broertje van vroeger.”

Bekijk het hele interview hier:

Lees ook: Oh no: Gordon alsnog voor de rechter gesleept door ex-lover