Verleidster Zwaantje last van te grote schaamlippen - Temptation Island

Celebs door Roos

Al jaren loopt Zwanetta rond met het vervelende probleem dat haar schaamlippen te groot zijn. Reden genoeg om eens een bezoekje te brengen aan celeb-plastisch chirurg Diana Gabriels voor advies. Die lacht de ballen uit haar broek als ze hoort wat de dokter tegen Zwanetta had gezegd. 

Schaamlipcorrectie

In de nieuwe vlog van plastisch chirurg Diana Gabriels zien we Zwanetta een openhartig boekje open doen over de situatie daarbeneden. Ze heeft last van grote binnenste schaamlippen. "Ik zit er al heel lang mee dat ik eigenlijk een binnenste schaamlipcorrectie wil, aangezien mijn binnenste schaamlippen te groot zijn en ik daar erg veel last van heb", vertelt ze aan Diana. 

Lees ook: SHOCK: Temptation-verleidster probeerde andere verleidster te laten verdrinken

Bizar doktersadvies

Al sinds de middelbare school heeft ze er last van: "Ik loop daar eigenlijk al mee sinds de middelbare school. Maar nu ben ik van school en mijn vervolgopleiding af en vind ik het de hoogste tijd om er iets aan te laten doen." Haar eigen dokter nam het probleem niet echt serieus: "Ik kreeg het advies van de dokter om er vaseline op te smeren", waarop Diana het uitschaterd: "Vaseline smeren?! Worden ze daar kleiner van dan?"

Het fragment kun je bekijken via de website van Privé. Wie het hele gesprek tussen Diana en Zwanetta wilt zien moet nog even wachten, want de vlog zal later online komen op het YouTube-kanaal van Diana.

Lees ook: Waarom we stiekem allemaal een girlcrush hebben op Temptation verleidster Zwanetta