Yvonne Coldeweijer bevestigt breuk tussen Gordon en Gavin: "laten we een beetje lief voor hem zijn"

Celebs door Rochèll

Het huwelijk van Gordon en Gavin zou een sprookje worden, maar de relatie tussen de twee lijkt helaas echt over en uit. Gisteren werd al duidelijk dat er iets gaande was, maar inmiddels is er meer duidelijkheid. Yvonne Coldeweijer deelt het nieuws via een story op Instagram: "Ik heb Gordon even gesproken vanochtend en het klopt inderdaad dat het ineens onverwachts over en uit is met Gavin", schrijft ze.

Relatie van Gordon en Gavin

Het leek eindelijk de goede kant op te gaan met Gordons liefdesleven. Na het aanzoek van zijn lover Gavin wist hij niet hoe snel hij met Gavin wilde trouwen. Destijds vertelt hij aan Shownieuws: "We zijn echt een team geworden in een heel korte tijd." Gordon kwam heel gelukkig over en vertelde dat ze al een datum hadden en plek. Helaas kreeg hij wel veel kritiek op de relatie. Mensen dachten: gaat het niet te snel? Zelfs zijn broer was pessimistisch over de relatie van hem en Gavin. Hoewel Gordon veel kan hebben, was de kritiek van zijn broer toch wel pijnlijk.

Yvonne Coldeweijer bevestigt breuk

Gisteren kwamen de eerste vermoedens over de breuk. Gordon poste niets over zijn liefde, na zijn laatste bezoek aan hem in Australië. Dit viel op, omdat er normaal heel wat kiekjes worden gedeeld. Daarnaast was Gordon al zo'n 24 uur na zijn reisje alleen gespot op het vliegveld van Dubaï. Yvonne Coldeweijer deelt op Instagram dat het inderdaad voorbij is tussen Gordon en Gavin. De reden voor de breuk is nog niet bekend. De roddelkoningin geeft ook aan mee te leven met Gordon. "Voor nu zit hij er helemaal doorheen. Dat vind ik heel erg sneu", schrijft ze. Ook roept ze op om niet te hard te zijn voor Gordon. "Ookal waren er mensen die dit van mijlenver zagen aankomen, het blijft een hart dat gebroken is. Hij wilde het ook zo graag. Laten we een beetje lief voor hem zijn."

gordon gavin

Lees ook: Gordon is boos om kritiek Down The Road en reageert: "Lik lekker m'n reet"