O jee: gaat het huwelijk van Gordon en Gavin niet meer door?

Celebs door Jennifer

Het huwelijk van Gordon en Gavin zou een sprookje worden, maar nu lijkt de relatie tussen de twee helaas weer over en uit. Het is allemaal nog niet zeker, maar showbizzkoning Evert Santegoeds pikt wel bepaalde signalen op die neigen naar een break up. Is het dan toch 'never nooit meer' voor Gordon en Gavin?

Huwelijk Gordon en Gavin afgeblazen?

Het leek eindelijk de goede kant op te gaan met Gordons liefdesleven. Na het aanzoek van zijn lover Gavin wist hij niet, hoe snel hij met Gavin wilde trouwen. Destijds vertelt hij aan Shownieuws: "We zijn echt een team geworden in een heel korte tijd." Gordon kwam heel gelukkig over en vertelde dat ze al een datum hadden en plek. Helaas kreeg hij wel veel kritiek op de relatie. Mensen dachten: gaat het niet te snel? Zelfs zijn broer was pessimistisch over de relatie van hem en Gavin. Hoewel Gordon veel kan hebben, was de kritiek van zijn broer toch wel pijnlijk.

Geen posts van bezoekje Australië 

Nu vermoedt roddelkoning Evert Santegoeds echter toch dat dream team Gordon en Gavin alweer uit elkaar is. Dit vertelt hij aan de Telegraaf. De reden van zijn vermoedens? Evert vindt het nogal bijzonder, dat Gordon helemaal niets heeft gepost van zijn laatste bezoekje aan Gavin in Australië. Dat terwijl hij dit normaal met alle liefde doet. Daarnaast was Gordon al zo'n 24 uur na zijn reisje alleen gespot op het vliegveld van Dubaï.

Of de relatie echt op de klippen is gelopen, weten we tot op heden nog niet zeker. Natuurlijk werd Gordon benaderd voor een reactie, alleen houdt hij zich voorlopig nog even schuil in Dubaï. Nou, laten we hopen op het beste en dat het toch nog huisje, boompje, beestje wordt in het Midden-Oosten.

Lees ook: Gordon is boos om kritiek Down The Road en reageert: "Lik lekker m'n reet"