Ah oh! Gordon sleept ex-verloofde Gavin voor de rechter vanwege verspreiden privé-appjes

Celebs door Jennifer

Het was even zo'n drie maanden stil rondom Gordon, mede door zijn (onaangekondigde) social media break, maar hij is weer even terug in de media. Deze keer gaat het wederom om de relatiebreuk met zijn ex-verloofde Gavin, die Gordon nu voor de rechter sleept. Dit vanwege het onterecht verspreiden van Gordons privé-appjes aan Gavin, zo vertelt zijn management aan Shownieuws.

Rechtszaak tegen ex-verloofde Gordon

De relatiebreuk van Gordon en zijn ex-verloofde Gavin is waarschijnlijk de showbizzbreuk van het jaar. De kans is namelijk klein dat je hier helemaal niets over hebt meegekregen. Na het afgebroken huwelijk van Gordon en Gavin werd het vervolgens even stil rondom de zanger. Waarschijnlijk komt dit onder andere, doordat hij in mei ineens verdween van Instagram voor een onaangekondigde social media break. Maar nu verbreekt hij de stilte door zijn ex voor de rechter slapen, vanwege het onterecht verspreiden van zijn privé-appjes. O jee!

Volgens het management van Gordon wordt er momenteel met de justitie in Australië gesproken, zo lieten zij weten aan Shownieuws. Daarbij wordt dus een aangifte en rechtszaak voorbereid, omdat Gordon schade zou zijn aangedaan door de onterechte verspreiding van zijn privégesprekken en emails. Het gaat hier om gesprekken, die Gavin eerder had gelekt aan weekblad Privé.

Onterecht gelekte privé-appjes

Destijds vertelde Gavin aan de Privé hoe zijn ex-verloofde Gordon een "enorme terugval" kreeg in zijn drugsgebruik. Hierbij liet hij privégesprekken zien tussen hem en Gordon, waarin de zanger het zelf vertelde aan zijn ex-verloofde. Daarvoor kreeg Gavin hem meerdere malen niet te pakken. Na de openbaring van Gavin reageerde Gordon natuurlijk woedend via zijn eigen Instagram. Volgens hem hadden zijn stemmingswisselingen niets te maken met alcohol of druks, maar met zijn diabetes. "Ik schaam me dat ik ooit van jou heb gehouden en zo naïef was en me door jouw neppe woorden tot dit trieste einde heb laten leiden," schreef hij daarnaast nog in het bericht.

Gavin

Het komt dan ook niet helemaal uit het niets, dat Gordon nu een rechtszaak aanspant tegen zijn ex. Al is het wel op een erg toevallig moment. Gavin heeft ondertussen namelijk vermoedelijk alweer een nieuwe liefde. Op zijn Instagram verscheen laatst de Amerikaanse Michael Andre Moreau, die op zijn beurt ook kiekjes deelde van hen samen. De man heeft opvallend veel weg van Gavins ex Gordon. Zo is hij niet alleen wederom weer ouder, maar daarnaast ook een succesvolle nieuwslezer. Klinkt als Gavins type, right?

gavin ex gordon nieuwe vriend

Lees ook: Yvonne Coldeweijer bevestigt breuk tussen Gordon en Gavin: "laten we een beetje lief voor hem zijn"