Houd je ogen open: Leonardo DiCaprio is vandaag in Amsterdam

Celebs door Laura

Maak je klaar om het gillende schoolmeisje in jezelf naar boven te halen... Niemand minder dan übercrush Leonardo DiCaprio is vandaag in onze hoofdstad te vinden. En wij vertellen waar je hem kan spotten!

leonardo dicaprio amsterdam

Incognito

De acteur kwam gisteren aan op Schiphol met een horde bodyguards. En zo'n grote wereldster gaat natuurlijk niet via de normale uitgang naar buiten. Naar verluidt verliet hij de luchthaven via de visafhandeling (ja, echt) in een incognito-outfit: een dikke gewatteerde jas, een blauwe pet en een donkere zonnebril. Toch konden de paparazzo hem herkennen en al gauw verschenen de eerste beelden van Leo in Amsterdam online. Daarna werd hij gebracht naar het poepchique Waldorf Astoria Hotel aan de Herengracht. Volgens bronnen zou hij daarna wederom incognito door de stad zijn gaan wandelen. 

Lees ook: Blake Lively is 27 kilo afgevallen en ziet er nu zo uit

Goed doel

Leonardo is in Amsterdam om het Goed Geld Gala van de Postcode Loterij in theater Carré bij te wonen. TIjdens het evenement wordt bekend gemaakt welk bedrag de 2,9 miljoen deelnemers van de loterij vorig jaar hebben opgebracht en welke goede doelen met dit geld worden gefinancierd. Met de Leonardo DiCaprio Foundation steunt hij projecten op het gebied van milieu, klimaat, aarde en dieren. Hij houdt regelmatig lezingen over de hele wereld en vanavond is hij de eregast op het gala van de Postcode Loterij.

Er zullen vást wat beelden online verschijnen van Leonardo's aanwezigheid tijdens het gala, maar om het 'in het wild' te spotten moet je goed je best doen. Hij staat erom bekend heel onopvallend over straat te gaan én hij heeft een hekel aan paparazzi...

Lees ook: Dus toch! Pommeline bekent dat ze verliefd is op Temptation verleider Fabrizio

Beeld: Brunopress