Dus toch! Pommeline bekent dat ze verliefd is op Temptation verleider Fabrizio

Celebs door Laura

Als je een beetje geobsedeerd bent door Temptation Island zoals de redactie van Ze, dan weet je dat Pommeline en Merijn een punt achter hun relatie hebben gezet. De reden van de breuk? Pommeline zou voor de charmes van haar baas, tattooshopeigenaar en huidige Temptation verleider, Fabrizio zijn gevallen. Tot nu toe werden de geruchten door Pommeline zelf ontkend, maar in een nieuwe video speelt ze toch open kaart.

pommeline fabrizio

Lees ook: Is Temptations Pommeline gevallen voor ‘kleurplaat’ Fabrizio?

In bad met Diana

In de video 'In bad met Pommeline' van plastische chirurg Diana komt de aap uit de mouw. Dezelfde video kwam vorige week ook online, maar werd naar aanleiding van de breakup weer verwijderd. Sinds gisteren staat de video er weer op en hier vertelt Pommeline openhartig over haar gevoel voor Fabrizio.

Verliefd

In eerste instantie houdt Pommeline haar lippen stijf op elkaar, maar de plastische chirurg weet toch wat gevoelige info los te peuteren. Wanneer Diana vraagt of ze Fabrizio leuk vindt, zegt Pommeline: "Ja een beetje, maar ik houd nog steeds van Merijn. Het is heel moeilijk om dat te kijken". Diana vraagt vervolgens: "Je bent verliefd op Fabrizio geworden en houdt nog steeds van Merijn?'" Hierop knikt Pommeline en barst ze in tranen uit. Op de vraag of er al wat gebeurd is tussen haar en Fabrizio schudt ze haar hoofd.

Bekijk de video hieronder:

Lees ook: OMG! Deze verleidster moet Temptation Island vroegtijdig verlaten

Beeld: RTL