OMG! Deze verleidster moet Temptation Island vroegtijdig verlaten

Media door Laura

Het nieuwe seizoen van *Temptationnnn* is net pas begonnen en nu al moet één van de deelnemers het eiland verlaten. Het gerucht gaat dat de Belgische verleidster Yana de biezen zal pakken, de 23-jarige nagelstyliste met de blonde haren en '670 cc aan humor'.

temptation island

Lees ook: Is Temptations Pommeline gevallen voor ‘kleurplaat’ Fabrizio?

Persoonlijke redenen

Nog twee afleveringen zal Yana te zien zijn, daarna pakt ze haar koffers en verlaat ze Temptation Island. Volgens bronnen verlaat de Vlaamse vrijwillig het eiland. "Ze is na overleg met de productie om persoonlijke redenen vroeger dan verwacht uit Thailand teruggekeerd," meldt het Belgische zender Vijf. 

Het is niet bekend of een nieuwe verleidster het plekje van Yana zal opvullen. Hoewel dat niet ongebruikelijk is. In vorige seizoenen kwamen er meerdere keren gedurende het programma nieuwe gezichten opdraven. Bijvoorbeeld Natasja, Lynn, Boy en Ardian. 

Update: Yana heeft zojuist laten weten via een Instagram-video waarom ze Temptation Island vroegtijdig heeft verlaten. "Ik amuseerde me totaal niet. Ik verveelde me daar. Het was echt mijn ding niet. Ik vroeg me echt af 'what the fuck am I doing here?'."

Lees ook: Foto's: in deze luxe villa's is Temptation Island 2018 opgenomen